Αγνή Μαριακάκη: Να πώς το μυαλό θεραπεύει το σώμα (Βίντεο)

Είναι γνωστό ότι το μυαλό μας έχει τη δύναμη να επηρεάζει το σώμα μας με τρόπους που συχνά μας εκπλήσσουν. Στο βίντεο αυτό, η

Είναι γνωστό ότι το μυαλό μας έχει τη δύναμη να επηρεάζει το σώμα μας με τρόπους που συχνά μας εκπλήσσουν. Στο βίντεο αυτό, η Αγνή Μαριακάκη παρουσιάζει την επιστήμη πίσω από αυτήν τη συναρπαστική αλληλεπίδραση, βασισμένη στις έρευνες κορυφαίων επιστημόνων όπως ο Bruce Lipton. Μέσα από πρακτικά παραδείγματα και επιστημονικά στοιχεία, αναδεικνύει πώς οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας μπορούν να διαμορφώσουν την υγεία μας και να μας βοηθήσουν να επανέλθουμε σε κατάσταση ευεξίας.

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε επίσης ότι ο Bruce Lipton, ο διακεκριμένος μοριακός βιολόγος και συγγραφέας του Best Seller η Βιολογία των Πεποιθήσεων (Εκδόσεις Key Books), θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 12 και 13 Οκτωβρίου για να μοιραστεί τις γνώσεις του και να μας καθοδηγήσει περαιτέρω στην κατανόηση του πώς το μυαλό επηρεάζει το σώμα. Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά έναν από τους πιο επιδραστικούς επιστήμονες του καιρού μας.

Advertisment

Παρακολουθήστε το βίντεο και εμβαθύνετε στην επιστήμη της ψυχολογίας μέσα από την απλή και κατανοητή παρουσίαση της Αγνής Μαριακάκη.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Συναισθηματική χαρτογράφηση σώματος: Ποια μέρη του σώματος επηρεάζουν τα συναισθήματά μας;
Γιατί φιλιόμαστε; Η επιστήμη πίσω από την πιο διαδεδομένη κίνηση των ανθρώπων
ponos-epilogi
Γιορτάζουμε το καλοκαίρι με ένα βιβλίο δώρο σε όλους τους αναγνώστες μας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση