Γιορτάζουμε το καλοκαίρι με ένα βιβλίο δώρο σε όλους τους αναγνώστες μας

Αποκτήστε δωρεάν το βιβλίο Το Μέλλον Ήρθε πιο Νωρίς


Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και η ζέστη ξεκίνησε. Εάν θέλετε ένα εξαιρετικό βιβλίο για την παραλία και τις διακοπές σας, τότε σας έχουμε ένα εξαιρετικό δώρο. Το βιβλίο του Παναγή Μεταξάτου “Το Μέλλον Ήρθε Πιο Νωρίς”. Ναι, καλά διαβάσατε, δίνουμε σε ΌΛΟΥΣ τους αναγνώστες της Εναλλακτικής Δράσης, εντελώς δωρεάν, το βιβλίο 232 σελίδων που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία με κόστος από 14€ έως 19€ σε ηλεκτρονική μορφή για να το διαβάσετε στον υπολογιστή, στο τάμπλετ ή στο κινητό σας. Η προσφορά αυτή ισχύει για μία εβδομάδα, έως τις 11 Ιουνίου.

Ο Παναγής Μεταξάτος, μαζί με τη σύζυγό του Μαριάννα, έχει περάσει πάνω από 45 χρόνια διδάσκοντας σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Πάνω από 50.000 μαθητές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο τους έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Από αυτήν την εμπειρία, ο Παναγής διαπίστωσε ότι είναι λίγες οι βασικές αλλαγές που χρειάζεται να κάνει κανείς για να έχει μια πιο πλήρη και συνειδητή ζωή.

Advertisment

Ο Παναγής Μεταξάτος είναι εκπρόσωπος της Μεθόδου Silva στην Ελλάδα, εκδότης, επιχειρηματίας, υπνοθεραπευτής και συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων αυτοβελτίωσης. Όλα αυτά τα χρόνια που διδάσκει και διδάσκεται, έχει γνωρίσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που όλοι ήθελαν να βελτιώσουν κάτι στη ζωή τους.

Στο βιβλίο του “Το Μέλλον Ήρθε Πιο Νωρίς”, 232 σελίδων, ο Παναγής παρουσιάζει επτά βασικές αρχές και πέντε νοητικές ασκήσεις που, σύμφωνα με τον ίδιο, βοηθούν τους αναγνώστες να επιτύχουν τους στόχους τους. Παρατηρώντας τις διαφορές μεταξύ αυτών που πετυχαίνουν και αυτών που εγκαταλείπουν, δημιούργησε τεχνικές που έχουν βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Ορισμένα από τα θέματα που εξετάζονται στο βιβλίο περιλαμβάνουν:

Πνευματική Τροφή: Πώς να ξεχωρίσετε τη σωστή πνευματική τροφή μέσα από τις εκατοντάδες θρησκείες και χιλιάδες αιρέσεις που υπάρχουν.

Advertisment

Απελευθέρωση από Αρνητικά Πρότυπα: Πώς να μάθετε να βλέπετε τις δυνατότητες και να ξεκολλάτε από περιοριστικά πρότυπα.

Καταπολέμηση του Στρες: Το βιβλίο περιγράφει τεχνικές για την αντιμετώπιση του στρες και των καταστρεπτικών του συνεπειών στην υγεία σας.

Δυναμώνοντας την Πίστη: Τι είναι η πίστη και ο φόβος και πώς να εξαλείψετε τον φόβο.

Αποχαιρετισμός στην Αρνητική Προσδοκία: Συμβουλές για το πώς να σταματήσετε να δημιουργείτε αρνητικές καταστάσεις με τις προσδοκίες σας.

Λειτουργία του Εγκεφάλου: Πληροφορίες για το πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός σας και πώς να αξιοποιήσετε τη δυναμική του.

Πολλαπλά Κέντρα Νοημοσύνης: Πώς να αναπτύξετε τα άλλα κέντρα νοημοσύνης που δεν καλύπτονται από την τυπική εκπαίδευση.

Αυτά είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τα θέματα που καλύπτονται στο βιβλίο. Στο κεφάλαιο 5, με τίτλο “Αφύπνιση”, θα βρείτε επίσης πληροφορίες για το πώς να ενεργοποιήσετε την διαίσθησή σας και να την αναγνωρίζετε. Ο συγγραφέας αναλύει τους νόμους του Νου και προτείνει την νοητική άσκηση της Εστίασης για καλύτερη συγκέντρωση.

Για να κατεβάσετε το βιβλίο απλά εισάγετε το e-mail σας παρακάτω και θα το λάβετε αυτόματα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Ευχαριστούμε θερμά τον Παναγή Μεταξάτο για αυτό το δώρο.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί φιλιόμαστε; Η επιστήμη πίσω από την πιο διαδεδομένη κίνηση των ανθρώπων
ponos-epilogi
Αγνή Μαριακάκη: Να πώς το μυαλό θεραπεύει το σώμα (Βίντεο)
feng-shui

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση