Η δύναμη της προσφοράς και της αποδοχής

Ένας τρόπος να αξιολογήσεις τους ανθρώπους είναι από το τα λόγια τους, ένας άλλος είναι από τις πράξεις τους. Καλύτερος τρόπος όμως είναι από

Ένας τρόπος να αξιολογήσεις τους ανθρώπους είναι από το τα λόγια τους, ένας άλλος είναι από τις πράξεις τους. Καλύτερος τρόπος όμως είναι από την προσφορά τους και την αποδοχή τους. Ο Κόσμος σαν Ενεργειακό πεδίο, είναι απέραντος και λειτουργεί μέσα από μια διαδικασία Δυναμικής Ενεργειακής Ροής… Προσφορά και Αποδοχή σε αέναη κίνηση.

Αν Θέλεις και έχεις πρόθεση ελευθερία ή αναζητάς αφθονία και ευτυχία, αγάπη, επιτυχία , σύντροφο, φίλους, πελάτες, ή χρήματα να έρθουν στην ζωή σου, αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συνδεθείς με αυτή την Ενεργειακή Ροή και να προσφέρεις, αυτό που αναζητάς. Σκέψου το Σύμπαν σαν ένα Ενεργειακό πεδίο ροής που κινείται και κινείται, στο άπειρο, έτσι θα αντιληφθείς πως επιβάλλεται να προσφέρεις για να πάρεις, να σπείρεις για να θερίσεις, να είσαι Αιτία για να δημιουργείς ένα Αποτέλεσμα και τούμπαλιν. Όλο αυτό σε διαρκή κίνηση κατά το γνωστό αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μη ουδέποτε το αυτό μένειν, είπε ο Μέγας Ηράκλειτος.

Advertisment

Αυτό είναι ένα θεώρημα που επεκτείνεται από την αύξηση των πελατών σου, μέχρι την ελευθερία σου από τις δημιουργίες. Για να πετύχεις να ενεργοποιήσεις την Πρόθεση χρειάζεσαι ΕΝΕΡΓΕΙΑ, όταν και αν καταφέρεις να διαθέτεις Ενέργεια, πρέπει να την διοχετεύεις γιατί είναι επικίνδυνο να λιμνάζει. Ένας πολύ καλός τρόπος να ανακυκλώνεις την ενέργεια σου, είναι η προσφορά.

Το σώμα σου, οι σκέψεις σου, τα αισθήματα σου βρίσκονται σε μια συνεχή κίνηση, σε μια διαδικασία, ασταμάτητη δυναμική διαδικασία ανταλλαγής ενέργειας, μέσα στο Ενεργειακό Κοσμικό και αυτά τα ίδια είναι ενέργεια. Βρίσκεσαι σε μια συνεχή, ασταμάτητη, αμφίδρομη, δυναμική σχέση με την Ενεργειακή Δύναμη που κινεί αυτό το Σύμπαν που βρίσκεσαι, δες Αναξίμανδρος ο Μιλήσιος «του απείρου και αέναου σύμπαντος»

Αυτή η συνεχής και αδιάκοπη ροή –Εκροής, Εισροής- είναι που κρατάει την ενέργεια σε μόνιμη κίνηση. Να γνωρίζεις πως επειδή το Σύμπαν δεν δέχεται την στασιμότητα “Όταν κάτι δεν αυξάνεται, τότε αυτόματα μειώνεται”, σταθερό δεν μένει σε καμία περίπτωση. Αυτό να το θυμάσαι όταν ελέγχεις τα γραφήματα των στατιστικών, στις πωλήσεις σου, στις σχέσεις σου, στην ζωή σου γενικότερα, αν κάτι έχει καθοδική πορεία πρέπει να δράσεις άμεσα, να το δημιουργήσεις, για να αυξηθεί, αν δεν δράσεις, αν δεν επιφέρεις δημιουργία, θα συνεχίσει να πέφτει ο δείκτης κι αυτό γιατί η ενεργειακή ροή δεν είναι ποτέ ΠΟΤΕ ΣΤΑΤΙΚΉ ούτε σταθερή. Μια δημιουργία υπάρχει, όσο δημιουργείται -όσο την δημιουργείς- είτε εν γνώση σου, είτε εν αγνοία σου.

Advertisment

Προσφορά Χωρίς Αντίκρισμα: Αυτή είναι βασική προϋπόθεση για να συνδεθείς με την ροή των ενεργειακών πεδίων. Κάθε κίνηση προσφοράς, είναι μια κίνηση προς τα έξω, προς το Κοσμικόν, είναι μια εκροή. Προσφορά= Ενεργειακή Δυναμική Εκροή. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις συναλλαγές επαγγελματικές η προσωπικές του Δούναι και Λαβείν. Σε μια επαγγελματική συναλλαγή –και αυτό είναι Κοσμική Ενέργεια- όταν προσφέρεις ένα προϊόν ή υπηρεσία περιμένεις ανταπόδοση.

Περιμένεις να πληρωθείς. Έτσι είναι το σωστό. Περιμένεις όταν δίνεις μια υπηρεσία ή κάποιο προϊόν να πάρεις το κατάλληλο αντίτιμο. Όταν δίνεις αισθήματα Αγάπης, ευγνωμοσύνης, σεβασμού, περιμένεις να εισπράξεις τα ίδια και συνήθως από το ίδιο άτομο που τα προσέφερες. Όταν Αγαπάς κάποιον περιμένεις να σε αγαπάει και αυτός. Αν δεν σε αγαπάει –δικαίωμα του- τότε φωνάζεις, πληγώνεσαι, πονάς, κατηγορείς τους πάντες, πέφτεις σε κατάθλιψη, λες βαριαναστενάζοντας, το βαθυστόχαστο, “όλοι ίδιοι είναι” και παύεις να δίνεις στοργή. Χωρίς όμως να πάψεις και να την αναζητάς.

Ενας αγαπητός φίλος – ας τον πούμε Νίκο- δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των οικοδομικών χρωμάτων. Κάποια στιγμή βρέθηκε σε κάποιο παραλιακό μαγαζί για διασκέδαση, ενθουσιάστηκε από τον ιδιοκτήτη του και προσφέρθηκε να βάψει τον χώρο με δικά του έξοδα και υλικά. Πραγματικά με πολύ καλή διάθεση το έκανε. Το αποτέλεσμα υπέροχο και τα αισθήματα όλων των ανθρώπων που έλαβαν μέρος πολύ ανεβασμένα. Αργότερα, μετά από μια βδομάδα περίπου ο Νίκος επανήλθε και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη – ας τον πούμε Άγγελο- του καταστήματος διασκέδασης να αναρτήσει ένα πανό με την φίρμα του Νίκου σε περίοπτη θέση.

Ο Άγγελος αρκετά απρόθυμα το έκανε. Ο Νίκος μου έλεγε, πως αρκετές μέρες αφού του είχε πάει το διαφημιστικό πανό ο Άγγελος, δεν το είχε ανεβάσει και μάλλον το σκεφτόταν. Αυτό τον είχε πειράξει και το έλεγε με πικρία, γιατί είχε κάνει ότι είχε υποσχεθεί και ένοιωθε δίκαιο να εισπράξει ανταμοιβή. Πρόσφερε με την καρδιά του και όλη την αγάπη του, ένοιωθε πως άξιζε μια ανταμοιβή. Φυσικό έτσι; Ο Άγγελος από την άλλη, ένοιωθε εγκλωβισμένος γιατί είχε πρόθυμα δεχτεί μια παροχή που τον βόλευε επαγγελματικά και τώρα έπρεπε να πληρώσει το αντίτιμο. Τι γίνεται εδώ; Ποιός πρόσφερε και ποιός έπρεπε να δώσει; Είναι αυτό ανταλλαγή ή είναι προσφορά;

Όχι, δεν είναι προσφορά. Αυτές οι ενέργειες υπάγονται στην θεωρία της Ανταλλαγής και όχι της Προσφοράς. Δεν είναι αυτό προσφορά παρά τα πολύ αξιόλογα κίνητρα του Νίκου, ούτε το να κάνει κάτι απρόθυμα ο Άγγελος είναι αποδεκτό Ενεργειακά. Είτε το ανέβασε το πανό είτε να μην το ανέβαζε είναι το ίδιο. Όλη αυτή η Ενέργεια θα υπαγόταν στο πεδίο της προσφοράς και θα πετύχαινε τα αντίστοιχα αποτελέσματα μόνο Αν ο Νίκος Πρόσφερε χωρίς να το θυμάται και ο Άγγελος Αποδεχόταν, χωρίς να το ξεχνάει.Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική διαφορά και να την θυμάστε πάντα.. Η προσφορά γίνεται χωρίς την προσδοκία ανταμοιβής. Το να περιμένεις ανταμοιβή απ ότι ωφελείς δεν είναι προσφορά υπάγεται στην θεωρία της ανταλλαγής. Κάτι που φυσικά δεν είναι καθόλου κακό η επιλήψιμο, απλά δεν είναι το ίδιο.

Ανταλλαγή σημαίνει δίνω κάτι και περιμένω Ανταμοιβή.
Προσφορά σημαίνει δίνω κάτι Δώρο και δεν περιμένω τίποτα.

Συνώνυμο της λέξης Ανταμοιβή είναι η λέξη Ξεπληρώνω. Συνώνυμο της λέξης Προσφορά είναι η λέξη Δωρεάν. Άλλο λοιπόν Ανταλλαγή και άλλο Προσφορά. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις την διαφορά για να ξέρεις πότε κάνεις το ένα και πότε κάνεις το άλλο. Αν οι φίλοι της ιστορίας ήθελαν να γλυτώσουν από συναισθήματα πικρίας θα μπορούσαν πολύ απλά κατανοώντας την διαφορά –Ανταλλαγής, Προσφοράς- να ανταλλάξουν υπηρεσίες. Είναι πολύ απλό, αλλά πολύ σημαντικό να αντιληφτούμε πως μιλώντας για προσφορά δεν εννοούμε ανταλλαγή. Δύο είναι τα δεδομένα που χρειάζεται να θυμάσαι για να ξέρεις πότε κάνεις Ανταλλαγή και πότε Προσφορά. Στην Ανταλλαγή, θυμάσαι, Στην Προσφορά, ξεχνάς.

Αλλά ακριβώς εκεί είναι που αρχίζει να υλοποιείται η μαγεία. ΕΣΥ Ξεχνάς αλλά το Κοσμικό, όχι. Πρόσεξε εδώ τι γίνεται.. Για να συνδεθείς με την Ενεργειακή Ροή και την Αφθονία, επιβάλλεται να ξεχάσεις όταν κάνεις Προσφορά. Το ένα είναι ενεργειακή κίνηση συνδέσμου με την αστείρευτη Κοσμική Ενέργεια της Θέλησης, το άλλο είναι μια καθαρά ανθρώπινη πράξη σε επίπεδο υλικό. Εσύ όπως πάντα διαλέγεις.

Είναι Ανταλλαγή Όχι Προσφορά: Οι εταιρίες τηλεφωνίας που δίνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας κάνουν διαφήμιση και είναι ανταλλαγή. Οι “επώνυμες κυρίες” των διαφόρων συλλόγων που κάνουν εράνους και διάφορα γκαλά για να μαζέψουν χρήματα κάνουν προβολή του εαυτού τους – εγώ – και εισπράττουν διαφήμιση. Είναι ανταλλαγή. Ο γονιός που σπουδάζει το παιδί του και περιμένει αναγνώριση, δεν κάνει προσφορά κάνει ανταλλαγή. Όταν αγαπάς κάποιον και περιμένεις να σε αγαπάει και αυτός και μάλιστα “για πάντα”, είναι ανταλλαγή. Όταν κάνεις ένα δώρο σε ένα φίλο και αυτός δεν στο ανταποδίδει, πικραίνεσαι και θυμώνεις δεν είναι προσφορά, είναι ανταλλαγή.

Όταν πληρώνεις δύο και παίρνεις τρία είναι διαφήμιση δηλ. ανταλλαγή. Θυμάμαι την “Δέλτα γάλατα” που έβαλε πιο φτηνό το γάλα και το ανακοίνωσε σε όλα τα έντυπα λέγοντας πως είναι προσφορά από την εταιρία σεβόμενη τους ανθρώπους. Δεν είναι προσφορά είναι ανταλλαγή. Η διαφήμιση έμμεση η άμεση είναι ανταλλαγή. Τίποτα από τα πιο πάνω δεν είναι απαραίτητα άσχημο, πέρα από το γεγονός πως σου στερεί την χαρά και το νόημα, της πραγματικής Προσφοράς, σε παραπλανεί και σε φορτώνει προσδοκίες.

Πρόσφερε Χωρίς Να Το Θυμάσαι: Το Ενεργειακό Κοσμικό “λατρεύει” όσους προσφέρουν με προθυμία, όσους δίνουν δωρεάν. Όταν προσφέρεις χωρίς να το θυμάσαι, τότε δεν υπάρχει έλλειψη κανενός είδους. Αν κάπου έχεις κολλήσει, αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα οικονομικό, ερωτικό, επαγγελματικό αυτό σημαίνει πως κάπου έχεις κολλήσει, αν λοιπόν νοιώθεις πως έχεις κολλήσει, τότε γίνε τολμηρός και πρόσφερε απλόχερα. Ξανά επαναλαμβάνω, χωρίς να το θυμάσαι, για να θεωρείται προσφορά.

Η Προσφορά είναι μια καταπληκτική Ενέργεια για να τεθεί σε κίνηση η αστείρευτη ροή του Ενεργειακού Κοσμικού. Είναι αποτελεσματική και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις έξω και να το δοκιμάσεις. Η Προσφορά είπαμε μοιάζει με την σπορά. Πρώτα θα σπείρεις και μετά θα θερίσεις, και μάλιστα χωρίς να περιμένεις και χωρίς να προσδοκάς τον θερισμό.

Η Δύναμη Της Αποδοχής: Όταν Προσφέρεις χωρίς να προσδοκάς ανταμοιβή, τότε τα πάντα είναι δικά σου. Αυτή η αστείρευτη ροή ενέργειας όμως έχει δύο όψεις. Την Προσφορά και την Αποδοχή. Κακώς πιστεύουν πως το να αποδέχεσαι δεν είναι επιτρεπτό. Όταν δεν αποδέχεσαι, τότε κόβεις την ροή της Προσφοράς ενός άλλου ανθρώπου και είναι από μόνο του ένα πολύ άσχημο ενεργειακό μπλοκάρισμα. Αν είσαι δύστροπος ή αρνητικός αποδέκτης, τότε αυξάνεις τις πιθανότητες αποκοπής από την πηγή της Δύναμης. Σκέψου αυτή την Ενέργεια σαν ένα απέραντο κυκλοφοριακό σύστημα, ή θα πας με την ροή του ή θα πας ενάντια του και θα το μπλοκάρεις.

Ο Λευτέρης έχει μάθει τις κόρες του να μην δέχονται δώρα από κανένα, ούτε και ο ίδιος δέχεται δώρα, είτε στην γιορτή του, είτε έτσι για την χαρά της προσφοράς, επίσης ελάχιστα προσφέρει, συνήθως ανταλλάσει, θεωρώντας φυσικά πως προσφέρει. Είναι ένας μοχθηρός άνθρωπος και εξαιρετικά εγωιστής, όχι επειδή δεν δέχεται τίποτε, αλλά σαν αποτέλεσμα, του ότι έχει αποκοπεί από την Ενεργειακή Δύναμη. Μάλιστα θεωρεί προτέρημα να είναι κάποιος εγωιστής και υπέρ-προβάλλει το ασήμαντο εγώ του, σε κάθε ευκαιρία.

Τι καταφέρνει; Να μπλοκάρει όλη την διαθέσιμη Ενέργεια του –το ΕΓΩ καταναλώνει τεράστιες ποσότητες ενέργειας- και να είναι αποκομμένος από αυτήν. Από την μία το ασήμαντο “ΕΓΩ”, από την άλλη η διακοπή της Προσφοράς και της Αποδοχής έχουν μπλοκάρει σε άσχημο βαθμό τις σχέσεις του, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του. Θα είχε καλύτερα αποτελέσματα, αν κατάφερνε να καταλάβει, την ζημιά που κάνει ο εγωισμός στην ζωή του, αν αντιλαμβανόταν πως το Εγώ, σαν ένα τέρας με 5000 κεφάλια, τρέφεται από τις σάρκες του. Αν καταλάβαινε πως όλα τα άσχημα που παθαίνει στην δουλειά του, προέρχονται από το ΕΓΩ και την ικανοποίηση του και όχι από τον κακό υπουργό οικονομικών, την σκληρή Ευρωπαϊκή τράπεζα ή το ό,τι είναι Έλληνας και ως γνωστόν τους Έλληνες τους πολεμάνε (!!!) και άλλα τέτοια γραφικά.

Προσφορά = Ενεργειακή Δυναμική Εκροή.
Αποδοχή = Ενεργειακή Δυναμική Εισροή.

Χρειάζονται και τα δύο σε ισορροπία για να επιτευχθεί η Πρόθεση. Προσφορά + Αποδοχή. Το να Προσφέρεις χωρίς να Αποδέχεσαι είναι εγωιστικό. Σημαίνει πως “ ΕΓΩ” Δίνω και κανένας δεν είναι ικανός να δώσει σε μένα. Το να Δίνεις προσδοκώντας ανταμοιβή είναι Ανταλλαγή, όχι απαραίτητα άσχημη, αν γίνεται σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο και με επίγνωση, του τι γίνεται και του τι είναι, αυτό που γίνεται.

Το να μην Αποδέχεσαι είναι εγωισμός και είναι εξαιρετικά άσχημο. Όταν ένας άνθρωπος σου προσφέρει και δεν είναι ανταλλαγή, τότε σου Προσφέρει η Ενεργειακή Δύναμη του Κοσμικού, μέσα από την ενέργεια αυτού του ανθρώπου. Όταν το μικρό ασήμαντο “εγώ σου” το αποκόβει, αυτόματα αποκόβεται από την Πηγή. Στερεύει σταδιακά και συ μένεις να αναρωτιέσαι τι γίνεται.

 

Μοναδική Προσφορά: Ξεκίνα να προσφέρεις και μην ξεχνάς πως όταν προσφέρεις πρέπει να έχεις τον έλεγχο αυτού που κάνεις. Αυτό σημαίνει πως προσφέρεις όταν Εσύ ΘΕΛΕΙΣ, όχι όταν μπορείς, αλλά όταν ΘΕΛΕΙΣ. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όταν προσφέρεις σε ανθρώπους που γνωρίζεις για να μην το εκμεταλλευτούν, αλλά και να μην έχουν την δυνατότητα να στο ανταποδώσουν γιατί τότε δεν θα είναι προσφορά, αλλά ανταλλαγή, γι’ αυτό και ξεκίνα να προσφέρεις σε αγνώστους, χωρίς πολλά πολλά λόγια ή σκέψεις, εκτός κι αν ξέρεις να το ελέγχεις.

> Δώσε Αγάπη, καλά λόγια, χαμογέλασε ακόμη και στους πιο στρυφνούς κακιωμένους και κακότροπους ανθρώπους. Δώσε έπαινο, χαρά, γέλιο.
> Φτιάξε ένα μικρό βιβλίο με ένα θέμα που είσαι πολύ καλός –σε κάτι είσαι πολύ καλός- και χάρισε το σε ανθρώπους.
> Αγόρασε μερικά βιβλία χαρούμενα και χάρισε τα σε παιδιά ή μαγειρικής και χάρισε τα σε νοικοκυρές.
> Άδειασε την αποθήκη σου –ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα μιας αποθήκης- και χάρισε τα.
> Πρόσφερε θετικά λόγια με χαμόγελα, προς όλους.
> Πρόσφερε ένα λουλούδι, μια αγκαλιά, μια χειρονομία, μια συμβουλή.
> Κάνε διαλογισμό και πρόσφερε φώς στην ανθρωπότητα, κίτρινο φλογερό φως και φυσικά όχι λευκό.
> Φτιάξε ένα blog και μοιράσου χρήσιμες συμβουλές με όλους.
> Φτιάξε ένα άλμπουμ με όμορφες δικές σου φωτογραφίες, σκίτσα, ζωγραφιές, ποιήματα, σκέψεις, όμορφες θετικές λέξεις και μοίρασε το.
> Πάρε την κιθάρα σου αν έχεις κι αν ξέρεις και πήγαινε να τραγουδήσεις όπου σε χρειάζονται.
> Χόρεψε και προσφέρσου να μάθεις χορό σε όποιον θέλει.
> Δείξε σε κάποιους να μαγειρεύουν, αν ξέρεις.
> Πρόσφερε μικρές διαλέξεις σε ομάδες ανθρώπων, που έχουν διάθεση και προθυμία να μάθουν.
> Προσφέρσου να κρατήσεις το κατοικίδιο του δύστροπου γείτονα…
Δεν έχει τέλος η λίστα. Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορείς να προσφέρεις που απορώ πως κάποιοι άνθρωποι μπορούν και λένε “βαριέμαι”. Πως προλαβαίνουν να βαριούνται όταν υπάρχει τόση πολύ δράση και τόσος λίγος χρόνος. (!!!)

Πρόσφερε, Χάρισε, Δώσε …και συνέχισε να Δίνεις, Δώρα: Τώρα Θα Πέσουμε Στα Σκληρά και είναι για όποιον έχει δυνατή Θέληση και το Εγώ του υπό έλεγχο.

>Φτιάξε μικρούς φακέλους με 5e ή 10e ή 20e, όχι παραπάνω μαζί με μια μικρή κάρτα αγάπης ή θετικής σκέψης, βγες σε έναν πολυσύχναστο χώρο και μοίρασε τις, χωρίς να περιμένεις ευχαριστώ ή οποιοδήποτε καλό σχόλιο.

>Άδειασε την ντουλάπα σου και τα συρτάρια σου από όσα ρούχα, τσάντες, παπούτσια, δεν έχεις χρησιμοποιήσει τα τελευταία 2 χρόνια και δώστα σε ανθρώπους που ΔΕΝ ξέρεις, ανεξαρτήτως κόστους αγοράς ή μάρκας του ρούχου.

>Μην αγοράζεις τίποτε νέο, αν πρώτα δεν δώσεις κάτι, από αυτά που ήδη έχεις. Τις ίδιας τιμής και αξίας και φυσικά πάντα σε “αγνώστους” .

>Πάρε ένα βιβλίο ποίησης η λογοτεχνίας και πήγαινε σε ένα δάσος και απήγγειλε ποίηση σε ένα δέντρο. ΤΙ γελάς; Πιστεύεις πως είσαι πιο σημαντικός από ένα δέντρο; Είδες τι σου κάνει το εγώ σου;

>Μπες σε κατάσταση διαλογισμού και στείλε Κίτρινο Φως από την Καρδιά δηλ. Αγάπη σε αυτούς που σε πόνεσαν, στους εχθρούς, στους ανταγωνιστές. Αυτό είναι από τα αγαπημένα μου και είναι και πολύ αστεία και διασκεδαστικά τα αποτελέσματα του.

>Βρες κάποιον εχθρό σου και πρόσφερέ του βοήθεια, χρήματα, αγάπη, στείλε του λουλούδια στη γιορτή του, αλλά φρόντισε να τον κρατήσεις μακριά σου.

>Αγόρασε την καταπληκτική τσάντα, παπούτσια, ρούχο, κόσμημα κλπ και αφού το χρησιμοποιήσεις μόνο ένα μήνα, Πρόσφερε το σε “Άγνωστο” άτομο. Είπαμε είμαστε στα σκληρά εδώ.

>Μπες σε ένα μαγαζί, κέρασε τους όλους ή μια μεγάλη “άγνωστη” παρέα και φύγε πριν σε δουν και στο ανταποδώσουν.

Άσε την φαντασία σου ελεύθερη, πρόσφερε χωρίς να περιμένεις ανταμοιβή, γι αυτό δίνεις σε “αγνώστους” και ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ (το εγώ θυμάται) παρακολουθώντας τα Ολοφάνερα αποτελέσματα.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μοναξιά: Καθημερινός εφιάλτης και βαρίδι για 1 στους 5 ανθρώπους
Αυτοαμφιβολία: 12 βήματα – οδηγοί που θα σας βοηθήσουν να την ξεπεράσετε
4 σημάδια συναισθηματικής κακοποίησης - Πώς μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε (βίντεο)
Θετικές δηλώσεις και αυτοπεποίθηση: Μια ψυχολογική προσέγγιση

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση