, ,

Τεχνική Θεραπείας και αυτοθεραπείας με Βιοενέργεια

Αγαπητοί φίλοι, στην προσπάθεια μας για επιστροφή στις φυσικές μεθόδους θεραπείας, αποφασίσαμε να δώσουμε μια πολύ δυναμική τεχνική θεραπείας και αυτοθεραπείας μέσω βιοενέργειας. Η

Αγαπητοί φίλοι, στην προσπάθεια μας για επιστροφή στις φυσικές μεθόδους θεραπείας, αποφασίσαμε να δώσουμε μια πολύ δυναμική τεχνική θεραπείας και αυτοθεραπείας μέσω βιοενέργειας.

Η βιοενέργεια είναι η ενέργεια εκείνη που διέπει, ζωογονεί και συντηρεί τα πάντα, μεταξύ των οποίων και τα σώματά μας.

Advertisment

Δεν θεωρούμε σκόπιμο να επεκταθούμε περισσότερο στον ορισμό της, αφού ήδη έχουν γραφτεί εκατοντάδες άρθρα για το θέμα της παγκόσμιας αυτής κοσμικής ενέργειας που συνδέει τα πάντα.

Πιστεύουμε ότι πλησιάζει ο καιρός της συλλογικής αφύπνισης και πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε και να κρατηθούμε ο ένας από τον άλλον σαν μια αδιάσπαστη αλυσίδα, που καμία τρικυμία και καμία δυσκολία δεν θα είναι ικανά να τη σπάσουν.

Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύουμε αυτή τη παρακάτω τεχνική που θα σας απαλλάξει από πολλά προβλήματα και πολλά παυσίπονα. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα…

Advertisment

Φυσικά, όπως κάθε τεχνική, έτσι κι αυτή χρειάζεται εξάσκηση και διαμέσου της εξάσκησης θα γίνεστε όλο και καλύτεροι, όλο και πιο έμπειροι και όλο και πιο αποδοτικοί.

Πριν προχωρήσουμε στην περιγραφή της τεχνικής, θα θέλαμε να αναφέρουμε κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου:

Πλεονεκτήματα:

1) Είναι δωρεάν!

2) Δεν χρειάζεστε καμία εκπαίδευση και καμία μύηση πέρα από την απλή εξάσκηση

3) Δεν χρειάζεται να πιστεύετε απολύτως τίποτα για την αποτελεσματικότητά της μεθόδου.

4) Έχει άμεσα αποτελέσματα

5) Μπορείτε να την εφαρμόσετε πάνω σας ή και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μειονεκτήματα:

1) Στη βιοενέργεια, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, χρησιμοποιήτε σε μεγάλο βαθμό και τη δική σας ζωτική ενέργεια. Οπότε σίγουρα δεν είναι πανάκεια. Χρησιμοποιήστε την για αυτοθεραπεία ή την υποστήριξη πολύ δικών σας αγαπημένων ανθρώπων. Στους υπόλοιπους, απλά μάθετέ τους να την κάνουν μόνη τους.

2) Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δική σας κατάσταση. Εάν πρόκειται για αυτοθεραπεία, προφανώς δεν πειράζει, αλλά εάν σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε σε άλλους, τότε έχει σημασία να βρίσκεστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, να μην έχετε πιει αλκοόλ και γενικά να έχετε μια καλή ζωτικότητα.

3) Η τεχνική αυτή δεν προορίζεται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, παρά μόνο μικροτραυματισμούς, καψίματα και τοπικούς πόνους στο σώμα. Για ποιο σοβαρά προβλήματα απευθυνθείτε σε κάποια άλλη μέθοδο.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Η παρακάτω τεχνική είναι τόσο απλή, που πιθανόν πολλοί να την απορρίψουν, διότι ο σύγχρονος κόσμος μας έχει εκπαιδεύσει οτι οτιδήποτε καλό, πρέπει να είναι και περίπλοκο ή δύσκολο να το κάνει ο καθένας.

Εμείς πάντως, έχουμε πολλά χρόνια πείρας και τα αποτελέσματά της είναι αξιόλογα. Σας προτρέπουμε λοιπόν να τη δοκιμάσετε. Αν μη τι άλλο δεν έχετε να χάσετε τίποτα!

Στο δια ταύτα..

1) τρίβετε τα δυο σας χέρια αρκετά γρήγορα και δυνατά μέχρι να τα νιώσετε να ζεματίζονται.

2) τοποθετείτε σε απόσταση 5 – 10 εκατοστών το αριστερό σας χέρι με την παλάμη να βλέπει πάνω από το προβληματικό σημείο και το δεξί σας το στρέφετε προς τον ουρανό!

Κατά την διαδικασία αυτή το αριστερό χέρι απορροφά αρνητική ενέργεια (ουσιαστικά είναι η λιμνάζουσα ξένη ενέργεια που έχει δημιουργήσει εξ αρχής το τραύμα), την μεταδίδει στο δεξί (μιας και γινόμαστε αγωγοί ενέργειας) και το δεξί χέρι εκπέμπει αυτήν την ενέργεια στον ουρανό. Κάντε το μέχρι να ανακουφιστεί ο πόνος. Συνήθως 20 με 30 λεπτά (ανάλογα με το βάθος του προβλήματος και το πόσο θα έχετε εξασκηθεί) φτάνουν. Καθώς θα απορροφάτε τη λιμνάζουσα ενέργεια πιθανόν να νιώσετε το αριστερό σας χέρι να μουδιάζει ή να μυρμηγκιάζει. Αυτό σημαίνει ότι τα καταφέρνετε πολύ καλά!!!

Όσο θα εξασκείτε την τεχνική αυτή θα γίνεστε όλο και πιο ευαίσθητοι και θα νιώθετε όλο και περισσότερα πράγματα. Θα παρατηρήσετε ίσως οτι όταν ο πόνος θα αρχίζει να ανακουφίζεται το χέρι σας θα ξεμουδιάζει και θα νιώθετε μια αίσθηση δροσιάς, αυτό σημαίνει οτι η αρνητική ενέργεια που έπρεπε να φύγει εκείνη τη στιγμή έφυγε.
Όσο πάντως θα το νιώθετε μουδιασμένο συνεχίστε τη διαδικασία για όση ώρα χρειαστεί.
Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να ξανατρίψετε τα χέρια σας για να τα ενεργοποιήσετε εκ νέου εάν η συνεδρία διαρκεί πολύ ώρα.

3) Αφού τελειώσει η πρώτη φάση και το χέρι σας δεν φαίνεται να απορροφά άλλο ενέργεια τότε τινάζετε τα χέρια σας προς το πάτωμα και τα ξανατρίβεται μέχρι να ζεσταθούν και πάλι. Τώρα την παλάμη του αριστερού σας χεριού θα την στρέψετε προς τον ουρανό και με το δεξί θα εκπέμπετε ενέργεια στο τραυματισμένο σημείο.

Ουσιαστικά αυτό που κάνετε τώρα είναι να ελκύετε συμπαντική θετική ενέργεια και να την εκπέμπεται στο προβληματικό σημείο του σώματος. Αυτό βοηθάει στην επούλωση.

4) Όταν νιώσετε οτι πλέον το δεξί χέρι δεν έλκει πια ενέργεια τότε σταματήστε τη θεραπεία, πλύνετε τα χέρια σας και πιείτε ένα ποτήρι νερό!!!

Και τελειώσατε!

Μπορείτε να επαναλάβετε την τεχνική αρκετές φορές τη μέρα.

*Σημείωση: Το πλύσιμο των χεριών, καθώς και το να πιείτε ένα ποτηρι νερό, είναι σημαντικές διαδικασίες που δεν πρέπει να ξεχάσετε, διότι με αυτούς τους τρόπους καθαρίζουμε και γειώνουμε τυχόν μη επιθυμητές ενεργειες που έχουν παραμείνει στο σώμα μας (όταν φυσικά κάνουμε σε άλλους).

 

Καλή χρήση!

Με αγάπη

Μωυσής & Γεωργία

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση