Τι λένε για εσάς το σχήμα και το μέγεθος των νυχιών σας!

Κατά τη διάρκεια των αιώνων υπήρχαν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να ορίσετε την προσωπικότητα κάποιου με μια μόνο ματιά. Αυτές οι θεωρίες

Κατά τη διάρκεια των αιώνων υπήρχαν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να ορίσετε την προσωπικότητα κάποιου με μια μόνο ματιά. Αυτές οι θεωρίες και πεποιθήσεις αφορούν συνήθως τα μέρη του σώματος και ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ακόμη και το μέγεθος και το σχήμα των νυχιών σας μπορεί να καθορίσει το χαρακτήρα σας.

Υπάρχει ακόμη και μια πλήρης επιστήμη πίσω από την ανάλυση των διαφορετικών χαρακτηριστικών που βασίζονται σε παρελθοντικές μετρήσεις του κρανίου, ενώ πίστευαν ότι και ο χώρος ανάμεσα στα μάτια κάποιου μπορεί να μας πει αν κάποιος είναι καλλιτεχνική φύση ή όχι. Η σύγχρονη τάση επικεντρώνεται στα σχήμα των νυχιών. Αρχικά ξεκίνησε στην Ασία και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη.

Advertisment

Κατ’ αρχήν, όλα εξαρτώνται από το με τι όρεξη θα διαβάσετε το κείμενο, καθώς και την πίστη σας σε αυτό το είδος των δοκιμών, αλλά ωστόσο είναι ένα διασκεδαστικό άρθρο για να διαβάσει κανείς.

Παρακάτω λοιπόν είναι η ερμηνεία του χαρακτήρα σας, σύμφωνα με την παραπάνω φωτογραφία. Βρείτε ποιό σχήμα σας ταιριάζει και διαβάστε το κομμάτι που αντιστοιχεί με τα χαρακτηριστικά σας.

Advertisment

1. Κατακόρυφα μακριά νύχια

Ήπιοι χαρακτήρες, ακριβείς, με φαντασία και δημιουργικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι τα πάνε γενικώς καλά με όλους.

2. Πλατιά νύχια

ειλικρινείς, δεν ασχολούνται με χαζομάρες, ενοχλούνται εύκολα, θεωρητικοί. Αυτοί λένε πάντα την αλήθεια και συχνά δίνουν συμβουλές σε άλλους.

3 και 4. Κύκλικά ή ωοειδούς μορφής

Αυτοί οι άνθρωποι είναι χαλαροί , μοναδικοί, θετικοί και λογικοί . Ζουν με το δικό τους ρυθμό και αφήνουν τα μικρά πράγματα που καταστρέφουν τη ζωή τους, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν πολλές μακροπρόθεσμες φιλίες.

5. Τετράγωνο σχήμα των νυχιών

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ηγέτες , ισχυροί , ικανοί και γενναίοι. Πολύ συχνά είναι σοβαροί και ο περίγυρος βλέπει τον ηγέτη στο πρόσωπό τους, αλλά έχουν επίσης μια μαλακή πλευρά η οποία προορίζεται μόνο για τους στενούς φίλους.

6 και 7. Τρίγωνο σχήμα ή αντεστραμμένα

έξυπνοι, τελειομανείς, καινοτόμοι, πρωτότυποι. Πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι να είναι ιδιοφυίες και να σκέφτονται πιο γρήγορα από τους άλλους , συνήθως οι άλλοι άνθρωποι γοητεύονται από αυτούς.

8. Αμυγδαλωτά νύχια

Πιστοί, ειλικρινείς , φιλικοί και όμορφοι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί και υψώνουν το ανάστημά τους, όταν αυτό είναι αναγκαίο. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα τους και αγαπούν τον τρόπο με τον οποίο επιλύουν ταπροβλήματα.

9. Σπαθωτό σχήμα των νυχιών

Εμπνευσμένοι, παραγωγικοί, με όραμα και συγκεντρωμένοι. Επικεντρώνονται σε μακροπρόθεσμους στόχους και εστιάζουν στη μεγαλύτερη εικόνα, επηρεάζουν τους ανθρώπους με θετικό τρόπο και εμπνέουν τους άλλους να αναπτυχθούν.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση