4 εποχές σε μία εικόνα

Οι εποχές εναλλάσσονται διαρκώς και αυτό δεν προκαλεί, βέβαια, καμία εντύπωση στο θεατή – ίσως μόνο κάτι καταλαβαίνουμε από τη διαφορά της θερμοκρασίας! Δεν


Οι εποχές εναλλάσσονται διαρκώς και αυτό δεν προκαλεί, βέβαια, καμία εντύπωση στο θεατή – ίσως μόνο κάτι καταλαβαίνουμε από τη διαφορά της θερμοκρασίας! Δεν είναι ότι δεν παρατηρούμε τις αλλαγές στα χρώματα της φύσης, στα δέντρα και στα λουλούδια, στον ουρανό και τη θάλασσα.

Advertisment

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη… μαγεία της διαφοράς, ακριβώς επειδή βιώνουμε κάθε εποχή ξεχωριστά. Αν, όμως είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τις αλλαγές κάθε εποχής καρέ καρέ, ε τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά», λέει ο φωτογράφος με το ψευδώνυμο Τylercasson.

perierga.gr - Οι τέσσερις εποχές σε μια εικόνα!

Ο ίδιος λαμβάνοντας τέσσερις εικόνες από ένα μικρό νησί στη Lake Springfield στο Ιλινόις κατά τη διάρκεια του έτους παρουσιάζει με θαυμαστό τρόπο την εναλλαγή των εποχών, η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. «Τα δέντρα και τα φυτά αλλάζουν χρώμα, ο ουρανός το ίδιο, και είναι μαγικό πόσο διαφορετική είναι η μία εποχή από την άλλη. Δεν υπάρχει, νομίζω, καλύτερος τρόπος από το να τις απολαύσετε δίπλα δίπλα», συμπληρώνει.

Advertisment

Πηγή
perierga.gr - Οι τέσσερις εποχές σε μια εικόνα!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση