4 εποχές σε μία εικόνα

Οι εποχές εναλλάσσονται διαρκώς και αυτό δεν προκαλεί, βέβαια, καμία εντύπωση στο θεατή – ίσως μόνο κάτι καταλαβαίνουμε από τη διαφορά της θερμοκρασίας! Δεν


Οι εποχές εναλλάσσονται διαρκώς και αυτό δεν προκαλεί, βέβαια, καμία εντύπωση στο θεατή – ίσως μόνο κάτι καταλαβαίνουμε από τη διαφορά της θερμοκρασίας! Δεν είναι ότι δεν παρατηρούμε τις αλλαγές στα χρώματα της φύσης, στα δέντρα και στα λουλούδια, στον ουρανό και τη θάλασσα.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη… μαγεία της διαφοράς, ακριβώς επειδή βιώνουμε κάθε εποχή ξεχωριστά. Αν, όμως είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τις αλλαγές κάθε εποχής καρέ καρέ, ε τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά», λέει ο φωτογράφος με το ψευδώνυμο Τylercasson.

perierga.gr - Οι τέσσερις εποχές σε μια εικόνα!

Ο ίδιος λαμβάνοντας τέσσερις εικόνες από ένα μικρό νησί στη Lake Springfield στο Ιλινόις κατά τη διάρκεια του έτους παρουσιάζει με θαυμαστό τρόπο την εναλλαγή των εποχών, η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. «Τα δέντρα και τα φυτά αλλάζουν χρώμα, ο ουρανός το ίδιο, και είναι μαγικό πόσο διαφορετική είναι η μία εποχή από την άλλη. Δεν υπάρχει, νομίζω, καλύτερος τρόπος από το να τις απολαύσετε δίπλα δίπλα», συμπληρώνει.

Πηγή
perierga.gr - Οι τέσσερις εποχές σε μια εικόνα!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε