,

Κατασκευάστε απλό αντι-κουνουπικό σύστημα

Παίρνετε έναν ανεμιστήρα ανεξαρτήτως μεγέθους, το μέγεθος εξαρτάτε από το χώρο που θέλετε να καλύψετε, ο συγκεκριμένος που εικονίζετε καλύπτει άνω των 200 τεραγονικών

Παίρνετε έναν ανεμιστήρα ανεξαρτήτως μεγέθους, το μέγεθος εξαρτάτε από το χώρο που θέλετε να καλύψετε, ο συγκεκριμένος που εικονίζετε καλύπτει άνω των 200 τεραγονικών ενιαίου χώρου χωρίς γωνιές, αν ο χώρος που θέλετε να καλύψετε είναι σε σχήμα (Γ) θα χρειαστείτε 2 ανεμιστήρες κοκ.


532706_4082272586379_129204626_nΚολλάτε ένα έλασμα υποδοχής του σπιράλ εντομοαπωθητικού με μια οποιαδήποτε κόλα ή ταινία διπλής επικόλλησης όσο ποιο μακριά γίνετε από τη φτερωτή του ανεμιστήρα, ανάβετε το σπιράλ και βάζετε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα στη χαμηλή ταχύτητα, το πολύ σε 5’ ο αέρας έχει διασπείρει την μυρουδιά του εντομοαπωθητικό στο χώρο και σας έχει απαλλάξει από τα ενοχλητικά έντομα.


Μπορείτε βεβαία να βάλετε σε ένα τραπεζάκι μπροστά τον ανεμιστήρα και πίσω σε κάποια απόσταση ικανή που ο ανεμιστήρας να τραβά και να σκορπίζει το καπνό του εντομοαπωθητικού.


Δοκιμάστε το είναι ο αποτελεσματικότερος, οικονομικότερος και οικολογικότερος τρόπος να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά και τελευταίως επικίνδυνα κουνούπια.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε