, , , ,

Ξεφορτωθείτε τους μώλωπες με φυσικούς τρόπους

Πως να αντιμετωπίσετε με φυσικούς τρόπους τις μελανιές… 1. Αμέσως μόλις χτυπήσετε, μπορείτε να κάνετε παγωμένες κομπρέσες στην περιοχή. Αφήστε περίπου 15 λεπτά, πάνω

Πως να αντιμετωπίσετε με φυσικούς τρόπους τις μελανιές…

1. Αμέσως μόλις χτυπήσετε, μπορείτε να κάνετε παγωμένες κομπρέσες στην περιοχή. Αφήστε περίπου 15 λεπτά, πάνω στο σημείο και επαναλάβετε κάθε μία ώρα! Αν από την άλλη προτιμάτε τις ζεστές κομπρέσες, καλό θα ήταν να τις εφαρμόσετε 3 περίπου μέρες αφού χτυπήσετε, διότι αν εφαρμόσετε κατευθείαν το πρόβλημα θα επιδεινωθεί.

Advertisment

2. Μία άλλη πολύ καλή επιλογή, είναι το μασάζ της περιοχής με ελαιόλαδο! Το λάδι καρύδας αλλά και το καστορέλαιο, είναι επίσης αποτελεσματικά. Προσοχή όμως, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ απαλές και σταθερές. Τέλος, θα πρέπει να επαναλάβετε πολλές φορές μέσα στην μέρα!

3. Πάρτε ανανά και παπάγια και… μην τα φάτε, ή τουλάχιστον όχι όλη την ποσότητα! Αυτό που θα μείνει λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε έναν ωραιότατο πολτό, και να τον απλώσετε γύρω από την προβληματική περιοχή! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

4. Για το τέλος αφήσαμε το πιο δραστικό και σίγουρα θαυματουργό: Πάρτε λίγα φύλλα μαϊντανού και απλώστε τα στην περιοχή. Στη συνέχεια δέστε σφιχτά με έναν επίδεσμο και αφήστε το για περίπου 1 μέρα! Ο μαϊντανός έχει την τάση να καταπραΰνει και να μειώνει τον πόνο!

Advertisment

Και κάτι τελευταίο:

Όταν οι μελανιές σας είναι αρκετές, χωρίς να έχετε χτυπήσει κάπου και χωρίς να σας πονούν όταν τις πιέζετε, τότε καλό θα ήταν να επισκεφθείτε ένα γιατρό, διότι υπάρχει πιθανότητα οι αλλαγές στο δέρμα να είναι σημάδια κάποιου προβλήματος υγείας. Με ψυχραιμία όμως…

Πηγή

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το σπίτι έχει το δικό του μικροβίωμα και μας επηρεάζει άμεσα. Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε;
Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση