, , , ,

Η ευκολότερη συνταγή για να απαλλαγείτε από το κρυολόγημα σε 2 μέρες

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από το κρυολόγημα μέσα σε 2 μόλις ημέρες;  Η λύση πιθανότατα βρίσκεται μέσα στην κουζίνα σας.

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από το κρυολόγημα μέσα σε 2 μόλις ημέρες;  Η λύση πιθανότατα βρίσκεται μέσα στην κουζίνα σας.

Αυτή η συνταγή θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Επίσης, είναι σύμμαχος κατά της κόπωσης, του χρόνιου βήχα και του κρυολογήματος ενώ θα καθαρίσει τα ιγμόρεια σας. Τα οφέλη για την υγεία όμως δεν τελειώνουν εδώ – έχει επίσης αντιιική, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση, γεγονός που βοηθά στην αντιμετώπιση διαφόρων μορφών μυκητιασικών λοιμώξεων.

Συστατικά:

• 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
• 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα (κεϋλάνης) σε σκόνη
• 100 ml χλιαρό νερό

Τρόπος παρασκευής:

Ανακατέψτε το χλιαρό νερό με το μέλι και την κανέλα μέχρι να λιώσει το μέλι και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Πιείτε αυτό το ρόφημα 2 φορές την ημέρα κι επαναλάβετε τη διαδικασία για τις 3 επόμενες ημέρες.

Τα οφέλη του μελιού για την υγεία είναι πολλά και γνωστά. Η κανέλα είναι ένα από τα πιο υγιεινά μπαχαρικά στον κόσμο. Ο συνδυασμός όμως αυτών των 2 συστατικών είναι τόσο ισχυρός που θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά  το κρυολόγημα.

Προσοχή: Πάντα να ζητάτε τη γνώμη του γιατρού σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες εάν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε