, , ,

Πώς να χειριστείτε τη δύναμη του υποσυνείδητου για την υγεία και την ευτυχία σας

Απόσπασμα από το βιβλίου του Dr Joseph Murphy «Η Δύναμη του Υποσυνείδητου», Εκδόσεις Διόπτρα Το υποσυνείδητο σας θα δεχτεί το σχέδιο σαςAdvertisment Αν χτίζατε

Απόσπασμα από το βιβλίου του Dr Joseph Murphy «Η Δύναμη του Υποσυνείδητου», Εκδόσεις Διόπτρα

Το υποσυνείδητο σας θα δεχτεί το σχέδιο σας

Advertisment

Αν χτίζατε ένα καινούριο σπίτι για εσάς και την οικογένεια σας, θα σας ενδιέφερε ιδιαίτερα το σχέδιο του. Θα παρακολουθούσατε τους οικοδόμους για να βεβαιωθείτε ότι το ακολουθούν. Θα διαλέγατε τα καλύτερα υλικά. Δεν πρέπει να κάνετε το ίδιο για το νοερό σας σπίτι και το νοερό σας σχέδιο για ευτυχία και αφθονία; Όλα όσα βιώνετε και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας, εξαρτώνται από τα νοητικά οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιείτε για την κατασκευή του νοερού σπιτιού σας.

Αν το σχέδιο σας είναι γεμάτο νοερά σχήματα φόβου, ανησυχίας, άγχους, ένδειας και αν είστε αποκαρδιωμένοι, γεμάτοι αμφιβολίες ή κυνικοί, τότε το νοερό υλικό που υφαίνετε μέσα σας, θα εκδηλωθεί με τη μορφή περισσότερου μόχθου, περισσότερης ανησυχίας και περιορισμού όλων των δυνατοτήτων σας.

Η πιο θεμελιώδης και πιο μακροπρόθεσμη δραστηριότητα με την ευρύτερη επίδραση στη ζωή μας είναι αυτή που οικοδομούμε στη νοοτροπία μας σε κάθε στιγμή εγρήγορσης. Ο λόγος μας είναι σιωπηλός και αόρατος, ωστόσο είναι πραγματικός.

Advertisment

Χτίζετε το νοερό σπίτι σας κάθε στιγμή και η σκέψη και η φαντασία σας αντιπροσωπεύουν το σχέδιο του σπιτιού σας. Ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο άριστης υγείας, επιτυχίας και ευτυχίας με τις σκέψεις που κάνετε, τις ιδέες που ενστερνίζεστε, τις αντιλήψεις που δέχεστε και τις σκηνές που παίζετε στην κρυφή οθόνη του νου σας. Αυτό το μεγαλόπρεπο μέγαρο, με την κατασκευή του οποίου ασχολείστε αδιάκοπα, είναι η προσωπικότητα σας, η ταυτότητα σας, ολόκληρη η ιστορία της ζωής σας σε αυτό τον πλανήτη.

Δημιουργήστε ένα καινούριο σχέδιο. Οικοδομήστε σιωπηλά νιώθοντας ότι η πραγματικότητα σας είναι η γαλήνη, η αρμονία, η χαρά και η καλή θέληση την παρούσα στιγμή. Καθώς θα έχετε συνεχώς στο νου σας αυτές τις επιθυμίες και θα τις ζητάτε, το υποσυνείδητο σας θα αποδεχτεί το σχέδιο σας και θα φροντίσει να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα σας. «Θα τα αναγνωρίσετε από τους καρπούς τους».

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι Πολλαπλοί Εγκέφαλοι του Ανθρώπινου Σώματος: Επανεξετάζοντας την Ανθρώπινη Νοημοσύνη
Οι ορμόνες που διαμορφώνουν την κοινωνική συμπεριφορά μας
bruce lipton_hero

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση