,

5 ασκήσεις για σύσφιξη των μυών του στομάχου

Το λίπος που έχει συσσωρευτεί στην κοιλιά είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε ανθρώπους που έχουν πάρει κιλά. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ξοδεύετε

Το λίπος που έχει συσσωρευτεί στην κοιλιά είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε ανθρώπους που έχουν πάρει κιλά. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο μπροστά στον υπολογιστή σας και το γεγονός ότι κάθεστε όλη την ημέρα μπορεί να επηρεάσει το βάρος σας;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως. Απλώς κοιτάξτε τις παρακάτω εικόνες. Κάθε μια από αυτές δείχνει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κάψετε λίπος. Οι ασκήσεις είναι δημιούργημα του ηθοποιού και μοντέλου Adrian James.

Advertisment

Ασκήσεις

Άσκηση 1η
Ξαπλώστε και βάλτε τα χέρια σας κάτω από τα οπίσθια. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα στρώμα γυμναστικής. Ανασηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας, ισιώστε τα πόδια και περάστε σταυρωτά το ένα πόδι πάνω από το άλλο.

Άσκηση 2η
Ξαπλώστε στο στρώμα γυμναστικής και ακουμπήστε τον δεξί σας αστράγαλο πάνω στο αριστερό γόνατο. Ανασηκώστε την πλάτη και ακουμπήστε τον αριστερό αγκώνα στο δεξί γόνατο. Επαναλάβετε με το άλλο πόδι / αγκώνα.

Advertisment

Άσκηση 3η
Ξαπλώστε στο στρώμα και ακουμπήστε τα χέρια τους κροτάφους σας. Λυγίστε τα γόνατα και σηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας.

Άσκηση 4η
Ξαπλώστε στο στρώμα γυμναστικής και σηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας. Κρατήστε τα πόδια σας ίσια και ανεβοκατεβάστε τα εναλλάξ.

Άσκηση 5η
Ξαπλώστε στο στρώμα και λυγίστε τα γόνατά σας. Υψώστε το κεφάλι και την πλάτη και τοποθετήστε τα χέρια σας στο πλάι. Αγγίξτε τα πόδια σας με τα δάχτυλά σας – το αριστερό χέρι στο αριστερό πόδι, το δεξί χέρι στο δεξί πόδι.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Καίμε» θερμίδες και λίπος: Οι αλλαγές στο περπάτημα για να τα καταφέρουμε
Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει κανείς pilates;
Πόσα βήματα την ημέρα χρειάζονται για να χάσει κανείς βάρος;
Περπάτημα: 5 σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό με μόλις 30 λεπτά την ημέρα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση