«Οι θησαυροί της Ζακύνθου», το βραβευμένο timelapse βίντεο

Το εκπληκτικό βίντεο του Maciej Tomków, «Οι θησαυροί της Ζακύνθου – Treasures of Zakynthos», που αναδεικνύει την ομορφιά του νησιού των Επτανήσων αναδείχθηκε ως

Το εκπληκτικό βίντεο του Maciej Tomków, «Οι θησαυροί της Ζακύνθου – Treasures of Zakynthos», που αναδεικνύει την ομορφιά του νησιού των Επτανήσων αναδείχθηκε ως το καλύτερο Timelapse βίντεο στο Los Angeles Independent Film Festival.

Το πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο χρειάστηκε πολύ κόπο για να πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα, χρειάστηκαν τέσσερα ταξίδια στη Ζάκυνθο, 840 ώρες και 2.000 χιλιόμετρα οδήγησης στο νησί και 28 μέρες λήψεων. Σε όλο αυτό το ταξίδι χρειάστηκε να κουβαλά φωτογραφικό εξοπλισμό 100 κιλών, ενώ γέμισε σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 3TB. Μετά τις λήψεις χρειάστηκαν 380 ώρες post-production.

Advertisment

antikleidi.com

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

loneliness (2)
beauty of imperfection
SYROS HEALING WAVES
NLP και Προσωπική Ανάπτυξη: Απογείωσε τις δεξιότητές σου μέσα από 4 κορυφαίες εκπαιδευτικές ευκαιρίες!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση