,

Ένα ποδόλουτρο 15 δευτερολέπτων που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας

Ο δημοφιλής Ρώσος Καθηγητής Κινησιολόγος Sergey Budnovsky προτείνει μια παράξενη μέθοδο – για μη κρυουλιάρηδες – για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Λέει ότι

Sergey BudnovskyΟ δημοφιλής Ρώσος Καθηγητής Κινησιολόγος Sergey Budnovsky προτείνει μια παράξενη μέθοδο – για μη κρυουλιάρηδες – για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Λέει ότι το ποδόλουτρο με κρύο νερό είναι ο καλύτερος τρόπος να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

 

Advertisment

Ο ίδιος λέει «Όταν έρχεστε το απόγευμα ή το βράδυ από την εργασία σας, πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, βυθίστε τα πόδια σας σε κρύο νερό βρύσης (όχι ζεστό – όχι χλιαρό) για 15 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά, στεγνώστε τα καλά και φορέστε τις μάλλινες κάλτσες σας και απολαύστε τη ζεστασιά. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.»

Μάλιστα, λέει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο ακόμα κι όταν είμαστε ήδη κρυολογημένοι. Το ποδόλουτρο με κρύο νερό θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε ακόμα πιο σύντομα τα συμπτώματα.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι έχουν ήπια γνωστική εξασθένιση: Τα κοινά συμπτώματα
Ανησυχείτε όταν βλέπετε τα παιδιά σας να παίζουν για πολλές ώρες ηλεκτρονικά παιχνίδια; Πότε κινδυνεύουν πραγματικά;
Κατάθλιψη και social media: Πόσο επηρεάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα συναισθήματά μας;
Κακή αναπνοή: Οι αιτίες που την προκαλούν και οι τροφές που την καταπολεμούν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση