Η αλήθεια φέρνει σωτηρία

Ο δρόμος προς την αλήθεια ακολουθείται από τους τολμηρούς της ζωής, τους άξιους δοκιμασιών, αυτούς τους εν δυνάμει "δυνατούς".

Η αλήθεια φέρνει σωτηρία

Η αλήθεια φέρνει σωτηρία

Η αλήθεια πάντα ανακουφίζει τη ψυχή… θέλει χρόνο να χωνευτεί, να εισχωρήσει στην καρδιά, να πιστευτεί, να καταπολεμήσει τους δαίμονες, όμως πάντα η αλήθεια φέρνει σωτηρία. Το ψέμα οδηγεί σε ύπουλους συμβιβασμούς που γίνονται τερατουργήματα, σκοτώνονται εαυτοί, κτίζονται σχέσεις, οικογένειες, κοινωνίες με θεμέλια σαθρά και με ενα φύσημα καταρρέουν.

Advertisment

Διαβάστε ακόμη: Η αγάπη δεν κάνει κρότο!

Ο δρόμος προς την αλήθεια, αν και πολλές φορές επώδυνος ή χρονοβόρος ακολουθείται από τους τολμηρούς της ζωής, τους άξιους δοκιμασιών, αυτούς τους εν δυνάμει “δυνατούς”. Είναι εκείνοι που χαμογελάνε όταν μέσα τους κλαίνε γιατί ξέρουν οτι μέσα απο το πόνο όλα αλλάζουν και εξαρτάται από εκείνους αν θα αλλάξουν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.

Γιατί πάντα έχουμε την επιλογή και θέλει καθαρό μυαλό και ανυπότακτη ψυχή για να συνειδητοποιούμε τη δύναμή μας και να μη τρομάζουμε. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, δεν υπάρχει δε θέλω. Θέλω πάντα να μπορώ να κάνω αυτό που είναι επιλογή μου και να χαίρομαι ακόμη και αν η τροπή δεν είναι αυτή που περίμενα.

Advertisment

Χρύσα Μπακολιά

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο πόνος μπορεί να γίνει προορισμός, καθώς σε οδηγεί να καταλάβεις "Οι Ιθάκες τι σημαίνουν"
Η ζωή δεν είναι πρόβλημα που καλείται κάποιος να λύσει. Η ζωή είναι ένα μυστήριο που το βιώνει ο καθένας μοναχικά
Όσα δε θα σου πουν για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Νομίζεις ότι χρειάζεσαι ένα “bikini body” για να απολαύσεις το καλοκαίρι; Ξανασκέψου το!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση