,

Πώς να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

Βρείτε τα με τον εαυτό σας και νιώστε τη ψυχική ηρεμία που σας αξίζει!

Πώς να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

Πώς να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

Ζούμε σε μια εποχή όπου λίγοι είναι εκείνοι που βρίσκονται απόλυτα συνδεδεμένοι με τον εαυτό τους. Έχουμε κάνει στην άκρη τις επιθυμίες μας και το πώς θέλουμε εμείς να ζούμε, βιώνοντας μια καθημερινότητα αφιερωμένη, συνειδητά ή ασυνείδητα, σε άλλους. Έτσι, όμως, απομακρυνόμαστε από τον πραγματικό μας εαυτό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να νιώσουμε ευτυχείς, ό,τι κι αν έχουμε πετύχει, αλλά και ούτε και να συνάψουμε ουσιαστικές σχέσεις αφού δεν μπορούμε καλά-καλά να τα βρούμε με μας τους ίδιους.

Πώς να επανασυδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

 

Ακούστε το σώμα σας

Το σώμα δεν λέει ποτέ ψέματα. Ούτε και έχει την ανάγκη να κρυφτεί από κανέναν. Είναι πάντα εκεί για να σας δείξει τα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι φανερή η επίδραση στο σώμα σας όταν κάνετε κάτι που δεν θέλετε αλλά και όταν κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί. Απλά ακούστε το!

https://enallaktikidrasi.com/2016/08/epanasyndetheite-esoteriko-eauto/

Μην προσπαθείτε ιδιαίτερα

Είναι πολλοί που θέλοντας να συνδεθούν με τον εαυτό τους, προσπαθούν πέραν του δέοντος. Δεν χρειάζεται να πιέζετε τις καταστάσεις, χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Μην σας λέτε ποτέ ψέματα

Είναι άδικο και ανώφελο. Ο εσωτερικός σας εαυτός γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τον εαυτό σας. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να σαμποτάρετε την όλη προσπάθεια και να εμποδίζετε την εξέλιξή σας. Αναγνωρίστε την αλήθεια, αποδεχτείτε την και κοιτάξτε μπροστά.

https://enallaktikidrasi.com/2016/08/epanasyndetheite-esoteriko-eauto/

Κάντε παρέα με αληθινούς φίλους

Προσπαθήστε να βρίσκεστε με ανθρώπους που σας εκτιμούν. Με ανθρώπους που δεν σας «αναγκάζουν» να δείχνετε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Έτσι, θα αρχίσετε να εκτιμάτε κι εσείς περισσότερο τον εαυτό σας και να τα βρίσκετε μαζί του.

Βάλτε φωτιά στα «πρέπει»

Οκ, υπάρχουν υποχρεώσεις που απαιτούν το χρόνο και την ενέργειά σας, σεβαστό. Αυτό, όμως, είναι διαφορετικό από το να ακολουθείτε όλα τα «πρέπει» που σας έχουν φορτώσει οι γύρω σας, η κοινωνία, ο σύντροφός σας ή οποιοσδήποτε άλλος. Μην κάνετε οτιδήποτε πιστεύετε πως σας απομακρύνει από την αλήθεια και την ηρεμία του εσωτερικού σας εαυτού!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε