, ,

Ζήσε σήμερα για να έχεις αύριο!

Να είστε μαχητές! Να είστε ονειροπόλοι! Να είστε άτακτοι... ΖΗΣΤΕ! ΤΩΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ... για να έχετε αύριο...

Ζήσε σήμερα για να έχεις αύριο!

Ζήσε σήμερα για να έχεις αύριο!

Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μην νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια και δεν μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον άλλον! Η ενέργεια σας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μιλάτε μαζί του, να του ασκείτε κριτική, να τον χαϊδεύετε, να τον μαλώνετε, να είστε πάντα σε επαφή με το είναι σας. Μη χαραμίζετε τη ζωή σας με ενοχές, κόμπλεξ και ανελέητα… ΑΝ…

Advertisment

Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, μην επιτρέπετε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να σας υποτιμάει, λογοκρίνει, μειώνει. Μην έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας βάζουν σε διαδικασία να απολογηθείτε! Η ζωή σας είναι δικιά σας! ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ! Να κάνετε ότι γουστάρετε! Να ζείτε όπως γουστάρετε! Να μη σας στιγματίζει καμμία ταμπέλα!

Να είστε ΕΣΕΙΣ και να λέτε: “Χέστηκα σε ποιoν αρέσω, εγώ θα είμαι αυτός που θέλω!” Να διαφέρετε! Μη ξοδεύετε δευτερόλεπτο με ανθρώπους που δε σας εκτιμούν. Μην είστε ζητιάνοι αγάπης… ζητιάνοι ενδιαφέροντος! Αν σας αγαπάει κάποιος θα είναι στη ζωή σας. Αν θέλει να σας δει…θα σας δει! Αν θέλει να σας βρει…θα σας βρει!

Μη καταπίνετε αμάσητο ότι σας πουλάν… ο καλύτερος κριτής είναι το ένστικτο σας! Μη θεωρείτε λογικό, δεδομένο, αυτονόητο ότι πρέπει να αντέξετε μια ζωή που σας επέβαλαν άλλοι! Να παλεύετε την αξιοπρέπεια σας, τα δικαιώματα σας για τη ζωή ΣΑΣ!

Advertisment

https://enallaktikidrasi.com/2016/09/zise-simera-exeis-aurio/

Μη φοβάστε τα συναισθήματα σας! Δεν είναι κακό να φοβάσαι, να κλαις, να λυγίζεις… Αφού είσαι άνθρωπος, ΝΙΩΘΕΙΣ! Μη φοβάστε να ερωτευτείτε! Ο έρωτας είναι πηγή ζωής! Μην παραμελείτε την υγεία σας! Ειδικά αν είστε γονείς… είναι εγκληματικό αν το κάνετε! Προδίδουμε τα παιδιά μας αν δεν προστατεύουμε την υγεία μας.

Βγάλτε από τη ζωή σας τον εγωισμό! Είναι καταστροφικός. Τυφλώνει! Να αγαπάτε με όλη σας την ψυχή και να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπάνε για αυτό που είστε! Να αγαπάτε την ευάλωτη πλευρά σας! Αν υπάρχουν στη ζωή σας άνθρωποι που δε δέχονται-αγαπάνε τη σκοτεινή, ευάλωτη, παιδική πλευρά σας, να τους πετάτε έξω από τη ζωή σας!

Να αγαπάτε τη ζωή για να σας αγαπάει και αυτή!! Ορμήστε στη ζωή! Μη περιμένετε την ιδανική στιγμή! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ! Όσο την περιμένεις… έχεις χάσει τη μισή ζωή σου στο περίμενε! Μην έχετε δεδομένη τη ζωή σας, ούτε τους ανθρώπους σας. Να λέτε ασταμάτητα σε αγαπάω… συγνώμη… ευχαριστώ. Μην κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια. Βάλτε κοντινούς στόχους! Είναι ανόητο να σχεδιάζουμε τη ζωή μας… χάνουμε το τώρα. Δεν γράφουμε εμείς το σενάριο της ζωής μας! Η ζωή θα μας δείξει τι ρόλο θα παίξουμε.

Να είστε μαχητές! Να είστε ονειροπόλοι! Να είστε άτακτοι… Η αταξία του μυαλού σας χτίζει την προσωπικότητά σας, τη μοναδικότητά σας! ΖΗΣΤΕ! ΤΩΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ… για να έχετε αύριο…

Αφιερωμένο σε όσους δίνουν μάχη με τον καρκίνο…

Χρύσα Κατσιτοπούλου – www.thessalonikiartsandculture.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι εκπληκτικοί τρόποι με τους οποίους η μοναχικότητα μπορεί να γίνει αντίδοτο στη μοναξιά!
Δεν μπορούμε να σώσουμε τους άλλους από τον εαυτό τους
Η θαυματουργή δύναμη του υποσυνείδητου
Ξεπερνώντας την περιοριστική πεποίθηση του "δεν είμαι δημιουργικός/ή"

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση