Άσε τον ονειροπόλο να ονειρευτεί!

Άρπαξε σήμερα, τώρα ένα όνειρο και άσε τον ονειροπόλο πλάι σου να σε οδηγήσει!

Άσε τον ονειροπόλο να ονειρευτεί!

Άσε τον ονειροπόλο να ονειρευτεί

Άσε τον ονειροπόλο να ονειρευτεί! Μην τον πετάς στα βράχια της δικής σου μιζέριας, μη τον φυλακίζεις στην δική σου απομόνωση, μη τον εγκαταλείπεις στην δική σου παραίτηση!

Advertisment

Διαβάστε επίσης από τη Ρίνα Σερέτη


Άσε τον ονειροπόλο να ονειρευτεί! Σταμάτα επιτέλους να σε ενοχλεί η αισιοδοξία του, το χαμόγελο στα χείλη του, η ανάγκη του να νιώσει την ζωή! Σταμάτα να τον ρωτάς μα πώς, μα γιατί επειδή απλά ο κόσμος στα δικά σου μάτια είναι σκάρτος. Μα στα δικά του φαντάζει η πιο συναρπαστική πρόκληση, γιατί αυτό το περιβάλλον θέλει να δημιουργήσει για την δική του ζωή!

Άσε τον ονειροπόλο να ονειρευτεί κι αν δεν μπορείς εσύ να παρασυρθείς σε δικό σου όνειρο άστον εκείνον να σε κατρακυλήσει μες το δικό του! Γέλα μαζί του, δες το όπως κι εκείνος, ένα παιχνίδι που όπου κι αν σε οδηγήσει τουλάχιστον θα το έχεις αισθανθεί, θα του έχεις δώσει ζωή μες στην ψυχή σου!

Άσε τον ονειροπόλο να ονειρευτεί! Δώσε του την ευκαιρία να σε γεμίσει με τη δική του δύναμη, τη δική του πίστη, τη δική του θέληση για το καλύτερο σήμερα και το ιδανικότερο αύριο!

Και τελικά άσε τον ονειροπόλο να ονειρευτεί και μην του ψαλιδίζεις με μανία και φόβο τα φτερά του γιατί αν το δικό του όνειρο είσαι εσύ τότε ποτέ δεν θα μπορέσεις να το ζήσεις. Και πίστεψέ με ο ονειροπόλος ξέρει πώς να το πραγματώσει…

Γι’ αυτό άρπαξε σήμερα, τώρα ένα όνειρο και άσε τον ονειροπόλο πλάι σου να σε οδηγήσει!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

6 φράσεις που ενισχύουν την αυτοεκτίμηση του παιδιού σας
Πώς μπορείτε να ωθήσετε το έφηβο παιδί σας στην προσωπική ανάπτυξη;
Πώς να επηρεάζεις τους ανθρώπους
Φροντίδα σημαίνει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας... να τον κανακεύουμε και να του κάνουμε τα χατίρια

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση