, ,

Απομακρύνετε το λίπος από την κοιλιά με τρία βήματα

3 βήματα για να κάψετε το λίπος σην περιοχή της κοιλιάς.

Απομακρύνετε το λίπος από την κοιλιά με τρία βήματα

Απομακρύνετε το λίπος από την κοιλιά με τρία βήματα

Το να κάψετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, μπορεί να αποδειχθεί μια διαδικασία πολύ πιο δύσκολη από ότι περιμένατε. Αν και, ενδεχομένως, έχετε δοκιμάσει διαφορετικές ασκήσεις και δίαιτες, είναι πολύ πιθανό να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά, για να φύγει το λίπος από την κοιλιά απαιτούνται συγκεκριμένες κινήσεις.

Advertisment

1. Μη βασίζεστε στα ροκανίσματα

Μπορεί να σας φαίνεται τρελό αλλά είναι αλήθεια! Μπορεί τα ροκανίσματα, σαν άσκηση, να σας βοηθούν να χτίσετε τους κοιλιακούς μυς αλλά δεν συντελούν στην καύση του λίπους γύρω από αυτούς. Αντίθετα, αν δεν γίνουν με το σωστό τρόπο, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην μέση και τραυματισμούς.

13 τρόφιμα που ενισχύουν το μεταβολισμό και δρουν ως φυσικοί λιποδιαλύτες

2. Χτίστε περισσότερους μυς

Το γνωρίζατε ότι το ανθρώπινο σώμα καίει πολλές θερμίδες για να συντηρήσει του μυς; Αν δεν το γνωρίζατε, είναι η στιγμή να το εκμεταλλευτείτε. Χτίζοντας περισσότερους μυς στο σώμα μας καταφέρνουμε να καίμε το παραπανίσιο λίπος και να ενισχύουμε τη γενικότερη λειτουργία του μεταβολισμού μας. Απλά, μην το παρακάνετε!

Advertisment

3. Υιοθετήστε κατά διαστήματα τη χορτοφαγική διατροφή

Είτε συνεχώς, είτε κατά διαστήματα, είναι πολύ καλό για τον οργανισμό σας να καταναλώνετε πιο αγνές και θρεπτικές τροφές. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και βάλτε στη διατροφή σας περισσότερα φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες και υγιεινά λιπαρά. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να «ξυπνήσετε» το σώμα σας ώστε να αρχίσει να καίει το ανεπιθύμητο λίπος.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πόνος στη μέση: Απαλλαχθείτε με τη νο1 άσκηση που διατείνει τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει
Pilates Reformer: Τι να προσέξετε για να μην τραυματιστείτε
«Καίμε» θερμίδες και λίπος: Οι αλλαγές στο περπάτημα για να τα καταφέρουμε
Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει κανείς pilates;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση