,

Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται

Προγραμματισμό και σχέδια χρειάζεται το τώρα που «ζούμε».

Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται

Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται

Γράφει η Βάσω Καρλή

Advertisment

Ζήσε το τώρα. Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται. Όλα είναι περαστικά στη ζωή, όπως και εμείς το ίδιο. Αρκεί το πέρασμά μας αυτό να είναι όσο πιο ευχάριστο γίνεται. Αντί να χαιρόμαστε, κακοπιανόμαστε και ασχολούμαστε με πράγματα άνευ σημασίας και έτσι περνά η ημέρα αφήνοντας πίσω της μια πικρία. Γυρίζουμε πίσω σε ένα παρελθόν, χωρίς να μας προσφέρει τίποτα αυτή η επιστροφή.

Διαβάστε: Το αντίδοτο στο φόβο είναι η αγάπη

Αναρωτιόμαστε για το «αν», «γιατί», το «πώς», ενώ αυτό έχει περάσει, όχι ανώδυνα βέβαια και αφήνοντας τα σημάδια του επάνω μας, γι’ αυτό ακριβώς δε χρειάζεται να το αναμοχλεύουμε. Σπαταλώντας το χρόνο μας για το χθες, χάνουμε το τώρα. Αρκετές έννοιες και βάσανα έχουμε. Και όσο για το μέλλον, μπροστά μας είναι και θα έρθει. Ας μην είμαστε ανυπόμονοι.

Advertisment

Προγραμματισμό και σχέδια χρειάζεται το τώρα που «ζούμε». Με τους δικούς μας ανθρώπους, μόνοι μας, ή όπως τελοσπάντων έχει επιλέξει ο καθένας να διανύσει τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του. Τι και εάν φωνάξουμε, τσακωθούμε και μαλώσουμε; Η μαγκιά θα είναι να το ανατρέψουμε όλο αυτό σε καλοσύνη, ευδιαθεσία και όρεξη για ζωή.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Θέλεις να μάθεις γιατί γερνάει ο άνθρωπος; Για να αντιληφθεί τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή...
Αντί να είμαστε «καλοί», να γίνουμε συνειδητοί
Δίδαξε στους άλλους πώς θέλεις να σου φέρονται
Ο πόνος μπορεί να γίνει προορισμός, καθώς σε οδηγεί να καταλάβεις "Οι Ιθάκες τι σημαίνουν"

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση