Το νερό και οι «κρυφές» ιδιότητές του

Νερό: Το «αίμα της γης».

Το νερό και οι «κρυφές» ιδιότητές του

Το νερό και οι «κρυφές» ιδιότητές του

Γράφει ο π. Σιλουανός Βισάν

Advertisment

Ίσως τις περισσότερες φορές να μην έχουμε αναρωτηθεί τι ρόλο έχουν στη ζωή μας όλα τα στοιχεία της φύσης, ούτε οι άνθρωποι που συναντάμε, πολλώ δε μάλλον την αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ ύλης και πνευματικού κόσμου. Και ένα από τα στοιχεία αυτά είναι το νερό. Εκτός από την ομορφιά του, αλλά και βλέποντας πως πολλοί ζωγράφοι έχουν προσπαθήσει να απαθανατίσουν το μαιανδρικό μεγαλείο ενός ποταμού, μιας πηγής που αναβλύζει η την δύναμη και μεγαλοπρέπεια ενός καταρράκτη, να σκεφτούμε λίγο πως το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό.

Παρόλο που είναι τόσο συνηθισμένο αγαθό, ένας ειλικρινής επιστήμονας πρέπει να παραδεχτεί πως είναι αδύνατο να εξηγήσει με φυσικά ή χημικά μέσα, τι ακριβώς είναι το νερό. Η γη μας αποτελείται από 70% νερό, το ίδιο και ο άνθρωπος, ο οποίος, ιδιαίτερα στην εμβρυακή του κατάσταση, αποτελείται από 90% νερό. Λέγεται ότι λίγο πριν πεθάνει ένας άνθρωπος έχει μόνο 50% νερό, αλλά υπάρχουν και περίπου 240 διαφορετικές ποιότητες νερού στον οργανισμό μας. Ο άνθρωπος, η γη και το νερό είναι αδιαχώριστα στοιχεία!

Διαβάστε επίσης από τον π. Σιλουανό: Η ζωή είναι σαν το νόμισμα… έχει δύο όψεις!

Advertisment

Το νερό, από την αρχαιότητα ονομάστηκε και “πηγή ζωής”, χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται για τον εξαγνισμό της ψυχής και του σώματος, όπως στη σημαντική τελετουργία της βάπτισης. Ο ίδιος ο Ιησούς βαπτίσθηκε. Oι Πυθαγόρειοι μάλιστα χρησιμοποιούσαν ειδικά λουτρά, στα οποία σύχναζαν μέλη μόνο των Πυθαγορείων, τα ονομαζόμενα “βαλανεία” και επίσης γνώριζαν ότι εντός του ύδατος του λουτρού διαλύονται όχι μόνο οι ρύποι του σώματος, αλλά και ψυχικές ενέργειες. O Paracelsus Theophrastus Bombastus 1493-1541, πατέρας της ομοιοπαθητικής, αναγνώρισε τη μεγάλη σημασία του νερού στην ανθρώπινη υγεία.

Από το 1885-1958, ο Viktor Schauberger μίλησε για το νερό αποκαλώντας το “το αίμα της γης”. Ταυτόχρονα, όμως, διαπιστώνοντας πως οργανώνει όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, το νερό είναι ο σύνδεσμος όλων των σωματικών και πνευματικών λειτουργιών. Η αποτοξίνωση του οργανισμού, που την έχουν αναλάβει τα όργανα: νεφρά πνεύμονες, δέρμα και έντερο, γίνεται με τη βοήθεια του νερού. Εάν λοιπόν δεν πίνουμε νερό, η αποτοξίνωση είναι αδύνατη. Θέλω να υπογραμμίσω τα εξης…

https://enallaktikidrasi.com/2017/01/nero-kryfes-idiotites/

α) Έχει την δύναμη να μεταφέρει πληροφορίες (αγιασμό, ομοιοπαθητική, ανθοθεραπεία),

β) Έχει πολύ ισχυρή μνήμη…

Τα τελευταία χρόνια ένας Ιάπωνας επιστήμονας ο ∆ρ. Μασάρου Εμότο (Masaru Emoto), ο οποίος εμπνεύσθηκε από τις νιφάδες του χιονιού και τα διαφορετικά τους σχήματα, εάν π.χ. λιώσουμε μία νιφάδα του χιονιού και την ξαναπαγώσουμε, με έκπηξή μας θα παρατηρήσουμε ότι έχει το ίδιο γεωμετρικό σχήμα! Η νιφάδα μπορούσε να θυμηθεί! Αυτό σημαίνει ότι κάποια ενέργεια επηρεάζει την ύλη και όχι η ύλη την ενέργεια!

Ο Εμότο απέδειξε ότι το νερό έχει μνήμη, ακούει, διαβάζει και αντικατοπτρίζει το περιβάλλον (σε αυτή τη μνήμη του νερού βασίζεται και η θεραπεία με τα ανθοϊάματα του Dr Bach, καθώς επίσης και η ομοιοπαθητική). Στο μόριο του νερού γνωστό με την λέξη (Cluster) αποθηκεύονται οι πληροφορίες,τις οποίες μπορεί άμεσα να μεταδώσει.

γ) Απορροφά την ενέργεια των λέξεων…

O Εμότο που αναφέραμε εκτός του ότι φωτογράφισε τους κρυστάλλους και την μορφή του νερού, έκανε και κάποια άλλα πειράματα τα οποία αποδεικνύουν την μνήμη του νερού. Μίλησε στο νερό εκφράσεις όπως π.χ. “Με αηδιάζεις” το σχήμα του νερού που δημιουργήθηκε ήταν όμοιο με το σχήμα που δημιουργείται όταν κάποιος έχει καρκίνο. Αντίθετα όταν μίλησε στο νερό την λέξη “σ’ αγαπώ” δημιουργήθηκε ένα πανέμορφο κρίσταλλο. Τα πειράματα αυτά ήταν μερικές εκατοντάδες.

https://enallaktikidrasi.com/2017/01/nero-kryfes-idiotites/

Πρέπει να προσέχουμε τις πληροφορίες που μεταδίδονται στο νερό του σώματός μας και στο νερό που πίνουμε! Η τεχνολογία σήμερα έχει στοχεύσει στον καθαρισμό του νερού από ουσίες όπως το χλώριο, βαρέα μέταλλα κλπ, αλλά για το σβήσιμο των κακών πληροφοριών που μεταφέρει το νερό δεν έχουν κάνει κάποια σκέψη. Εδώ, σας παρακαλώ, επιτρέψτε μου να προσθέσω κάτι… Στην ορθόδοξη λατρεία υπάρχει μια ακολουθία που ο Ιερέας παρακαλεί τον Θεό να αγιασθεί το νερό και να αποκτήσει «δύναμη καθαρτική και ενέργεια, γίνει δώρο αγιασμού, ίαμα ψυχών και σωμάτων, προς πάσαν ωφέλειαν επιτήδειον».

Υπάρχει μια επιστημονική μελέτη που διήρκεσε 10 χρόνια, της Angelina Malakhvskaya -φυσικός- , που ερεύνησε την δύναμη του σημείου του Σταυρού. Και, ειδικότερα, έχει ανακαλύψει τις απαράμιλλες βακτηριοκτόνες ιδιότητες του νερού μετά την ευλογία του από μία ορθόδοξη προσευχή και το σημείο του Σταυρού. Η μελέτη επίσης αποκάλυψε μία νέα, νωρίτερα άγνωστη ιδιότητα του λόγου του Θεού, να μετασχηματίζει την δομή του ύδατος, αυξάνοντας αξιοσημείωτα την οπτική του πυκνότητα στην περιοχή του φάσματος της βραχείας υπεριώδους ακτινοβολίας,

Επίσης, οι επιστήμονες έχουν επαληθεύσει την δύναμη της δράσης της Κυριακής προσευχής (Πάτερ ημών) και του ορθοδόξου σημείου του Σταυρού στα παθογενή βακτήρια. Δείγματα νερού από διάφορες δεξαμενές (πηγάδια, ποταμούς, λίμνες) πάρθηκαν για έρευνα. Όλα τα δείγματα είχαν goldish staphylococus. Αποδείχθηκε εν τούτοις, ότι αν η Κυριακή προσευχή λεχθεί και το σημείο του Σταυρού γίνει επάνω τους, ο αριθμός των βλαβερών βακτηριδίων θα μειωθεί επτά, δέκα, εκατό, ακόμη και πάνω από χίλιες φορές. Άρα, η αρχή της θεραπείας μας σε συνδυασμό με στοιχεία της δημιουργίας, είναι οι θετικές σκέψεις που θα κάνουμε από δω και στο εξής, είτε κρατώντας ένα ποτήρι νερό στο χέρι μας, είτε μιλώντας με έναν φίλο.

Πιστεύω ότι δεν μας βοηθάει να είμαστε σε δίλημμα “πίστη η επιστήμη;”, διότι είναι σαν να με βάλεις να επιλέξω μεταξύ “κύτταρο η μικροσκόπιο;”. Εγώ επιλέγω να βλέπω το κύτταρο μέσα από το μικροσκόπιο!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Σφουγγάρια 300 ετών λειτουργούν ως «χρονοκάψουλες» και μας δείχνουν την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη
Ισπανία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Καταλoνία λόγω της ξηρασίας
Μεξικό: Θαλάσσιες χελώνες στον δρόμο για την ελευθερία (βίντεο)
Ρόδος: Θα δημιουργηθούν 5 πάρκα για την προστασία των ελαφιών που ζουν στο νησί!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση