Η ανάγνωση είναι μια προσωπική στιγμή δημιουργίας

Η ανάγνωση ξυπνάει τις αισθήσεις μας και συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα της ζωής μας.

Η ανάγνωση είναι μια προσωπική στιγμή δημιουργίας

Η ανάγνωση είναι μια προσωπική στιγμή δημιουργίας

Γράφει η Βάσω Καρλή

Η ανάγνωση είναι ένας τρόπος να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας και να οδηγηθούμε σε άλλα μονοπάτια, φανταστικά. Μπορούμε να γίνουμε ήρωες σε λίγες ώρες, να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε δίχως έξοδα και ταλαιπωρία, ν’ αλλάξουμε παραστάσεις, να φορτώσουμε γνώσεις.

Μην αφήνεις τις στιγμές να χάνονται

Θα μας βοηθήσει να ακονίσουμε το μυαλό μας και να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας διατηρώντάς την σε καλή κατάσταση και συνάμα θα πλουτίσει τον εσωτερικό μας κόσμο με συναισθήματα άλλοτε χαράς, αισιοδοξίας και άλλοτε λύπης, ή θλίψης. Η ανάγνωση είναι μια πράξη που τη γευόμαστε και την απολαμβάνουμε μόνοι. Υπάρχει το βιβλίο, εμείς και η ιστορία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Είναι πηγή ανάσας, ενέργειας, και εκτόνωσης.

Διευρύνονται οι ορίζοντές μας και εμφανίζονται μπροστά μας και άλλοι δρόμοι για τη λύση ενός προβλήματος. Ανοίγει ο νους, φωτίζεται και ο τρόπος σκέψης μας, μεταβάλλεται και αυτός. Η ανάγνωση είναι μια προσωπική στιγμή δημιουργίας, και όχι χάσιμο χρόνου, ξυπνάει τις αισθήσεις μας και συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα της ζωής μας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε