,

Αστρολογικό κουίζ: Θα μπορούσατε να γίνετε ένας πετυχημένος αστρολόγος;

Η αστρολογία έχει μια εξαιρετικά μακρά ιστορία που ξεκινάει από τους Σουμέριους της Αρχαίας Μεσοποταμίας και από εκεί εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη αφού

Αστρολογικό κουίζ: Θα μπορούσατε να γίνετε ένας πετυχημένος αστρολόγος;

Η αστρολογία έχει μια εξαιρετικά μακρά ιστορία που ξεκινάει από τους Σουμέριους της Αρχαίας Μεσοποταμίας και από εκεί εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη αφού γνώρισε βεβαίως πολύ μεγάλη άνθηση στον ελληνιστικό κόσμο. Είναι πολύ εντυπωσιακό ότι δεν υπήρξε ούτε ένας μεγάλος πολιτισμός στην αρχαιότητα που δεν είχε αναπτύξει το δικό του σύστημα αστρολογίας. Κινέζοι, Θιβετανοί, Αιγύπτιοι, Έλληνες, Ρωμαία, Ινδιάνοι, Ινδοί, Μεσοποτάμιοι, όλοι, είχαν αναπτύξει μια δική τους προσέγγιση για τη σημασία και την επιρροή των άστρων στη ζωή μας.

Η αστρονομία διαχωρίστηκε από την αστρολογία μετά από πάρα πολλά χρόνια και σταδιακά η εξέλιξη της επιστήμης έκανε τους επιστήμονες να στραφούν εναντίον της αστρολογίας χαρακτηρίζοντάς την ψευδοεπιστήμη. Παρόλα αυτά όμως, η τοποθέτηση των επιστημόνων δεν αναχαίτισε το ρεύμα της αστρολογίας το οποίο έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Το παρακάτω κουίζ θέτει 15 γενικές ερωτήσεις γνώσης. Πόσο καλά λοιπόν γνωρίζετε την αστρολογία;

[viralQuiz id=171]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε