Γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Γερμανία, αδειάζει τα ράφια της… για καλό σκοπό!

Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη, βρέθηκαν πρόσφατα οι πελάτες της EDEKA, μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Γερμανίας, αφού όταν επισκέφθηκαν τη γνωστά

Γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Γερμανία, αδειάζει τα ράφια της... για καλό σκοπό!

Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη, βρέθηκαν πρόσφατα οι πελάτες της EDEKA, μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Γερμανίας, αφού όταν επισκέφθηκαν τη γνωστά καταστήματα για να κάνουν τα καθιερωμένα τους ψώνια, αντί για τα συνηθισμένα γεμάτα ράφια των καταστημάτων, αντίκρυσαν τα ράφια -σχεδόν- άδεια.

https://enallaktikidrasi.com/2017/09/gnosti-alysida-super-market-germania-adeiazei-rafia-kalo-skopo/

Advertisment

Η EDEKA αποφάσισε να δείξει πώς είναι στην πράξη να λείπουν από τα ράφια τα προϊόντα «των ξένων», προχωρώντας σε μια συμβολική κίνηση κατά του ρατσισμού. Μεταξύ των προϊόντων που έλειπαν, ήταν η ελληνική φέτα, το γιαούρτι, οι ελιές, ή υπερατλαντικά προϊόντα που η έλλειψή τους μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο, όπως ο καφές ή οι σοκολάτες.

Πάνω στα έρημα ράφια, επιγραφές όπως «Έτσι είναι ένα ράφι χωρίς τους ξένους» ή «οι σημερινές μας επιλογές είναι περιορισμένες» δείχνουν στους πολίτες της χώρας πως είναι λυπηρό, εκτός από πρακτικά αδύνατο σήμερα, να υπάρξει ο ένας λαός χωρίς τους άλλους.

 

Advertisment

https://enallaktikidrasi.com/2017/09/gnosti-alysida-super-market-germania-adeiazei-rafia-kalo-skopo/

Πολλοί είναι αυτοί που δήλωσαν πως ένιωσαν οι ίδιοι αποκλεισμένοι από τον κόσμο, καθώς οι μνήμες της Ανατολικής Γερμανίας πριν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, είναι ακόμη νωπές στις συνειδήσεις των πολιτών, ενώ δεν υπάρχει Γερμανός σήμερα που να έχει δει τη χώρα του να κατοικείται μόνο από Γερμανούς.

https://enallaktikidrasi.com/2017/09/gnosti-alysida-super-market-germania-adeiazei-rafia-kalo-skopo/

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μαθητές από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησαν επιτραπέζιο παιχνίδι για άτομα με προβλήματα όρασης!
7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Taste Atlas | 4 ελληνικά ποτά στα 79 καλύτερα του κόσμου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση