, , ,

10 λόγοι που οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να «χειριστούν» μια δυναμική γυναίκα

Τι ακριβώς κάνει μια γυναίκα δυνατή; Οι αγώνες της, οι θυσίες και η έλλειψη εγωισμού. Μια δυνατή γυναίκα έχει αντέξει τον πόνο, έχει ξεπεράσει

10 λόγοι που οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να «χειριστούν» μια δυναμική γυναίκα

Τι ακριβώς κάνει μια γυναίκα δυνατή; Οι αγώνες της, οι θυσίες και η έλλειψη εγωισμού. Μια δυνατή γυναίκα έχει αντέξει τον πόνο, έχει ξεπεράσει άσχημες εμπειρίες και έχει επιτρέψει στον εαυτό της να συγχωρεί. Μια δυνατή γυναίκα έχει κολυμπήσει σε βαθιά και επικίνδυνα νερά και έχει καταφέρει να κρατήσει την αναπνοή της για πολύ ώρα. Αυτός ο τύπος γυναίκας είναι αυτάρκης, ανεξάρτητος, τρυφερός και δεν φοβάται να δείξει τα ευάλωτα σημεία του. Η δυνατή γυναίκα γνωρίζει ότι τη μια στιγμή μπορεί να ελέγχει πλήρως την κατάσταση, αλλά την άλλη μπορεί μόνο να διδαχτεί και να υπομένει. Όμως, πώς ένας άντρας αντιμετωπίζει μια τέτοια γυναίκα;

10 λόγοι που οι περισσότεροι άντρες δυσκολεύονται με μια δυνατή γυναίκα

1. Μια ισχυρή γυναίκα δεν χρειάζεται έναν άντρα για να την υπερασπιστεί

Ένας άντρας χρειάζεται να νιώθει επιθυμητός. Έχει την ανάγκη να γνωρίζει ότι αγωνίζεται για την αιώνια αγάπη και τον θαυμασμό της γυναίκας του. Μια δυνατή γυναίκα θα δείξει ότι αγαπά τον άντρα της, αλλά και ότι είναι ανεξάρτητη και μπορεί να τα καταφέρει μόνη της. Η γυναίκα θα παλέψει και για τους δύο, αλλά δεν χρειάζεται έναν άντρα για να δώσει τις μάχες της. Θα το αντιμετωπίσει μόνη της. Κάποιοι άντρες δεν μπορούν να χειριστούν αυτή τη δύναμη. Αν μείνετε μαζί της, να είστε πρόθυμοι να συμπορευτείτε μαζί της, όχι να την προσπερνάτε, ούτε και την ακολουθείτε.

Advertisment

2. Ξέρει τι θέλει

Οι ισχυρές γυναίκες ξέρουν καλά τι θέλουν, πώς θα το αποκτήσουν και θυμούνται ότι πρέπει να ενδυναμώνουν συνεχώς τον εαυτό τους. Αν τους αρέσει ένας άντρας, θα παλέψουν γι’ αυτόν. Δεν περιμένουν πάντα την πρώτη κίνηση από την άλλη πλευρά. Συνήθως έχουν δυναμικές προσωπικότητες, που μπορεί να φανούν τρομακτικές σε κάποιους άντρες. Δεν πρόκειται ποτέ να είναι υποτακτικές. Τους αρέσει να εξερευνούν τον κόσμο, με ή χωρίς σχέση.

3. Απαιτεί ειλικρίνεια σε όλα τα επίπεδα

Οι άνδρες δυσκολεύονται να ανοιχτούν και να απαντήσουν σε δύσκολες ερωτήσεις. Όμως, οι δυνατές γυναίκες βουτούν κατευθείαν σε βαθιά νερά, αφού έχουν ήδη ξεπεράσει τραύματα και πόνο. Απαιτούν ο άνδρας να είναι ειλικρινής και να δείχνει τα αδύνατα και ευάλωτα σημεία του. Θέλουν να γνωρίζουν ότι ο σύντροφός τους είναι έτοιμος να χειριστεί τις αβεβαιότητες και τις δυσκολίες. Οι άντρες όμως τείνουν να αποφεύγουν να δείχνουν αδύναμοι στους άλλους.

4. Δεν εκφοβίζεται από την οικειότητα

Οι δυνατές γυναίκες θα προκαλέσουν έναν άνδρα να γνωριστούν όσο γίνεται περισσότερο. Θέλουν την οικειότητα με όλες τις μορφές. Δεν φοβούνται αυτό το στάδιο της σχέσης. Επειδή είναι άνετες με τη θηλυκότητά τους, περιμένουν και από τον άνδρα να είναι ανοικτός και δεκτικός σε όλα τα επίπεδα. Απαιτούν πάθος, επιθυμία και δέσιμο.

Advertisment

5. Μπορεί να διακρίνει τα ψέματα

Οι δυναμικές γυναίκες είναι ειλικρινείς και περιμένουν η ίδια ειλικρίνεια να χαρακτηρίζει και τη σχέση τους. Μπορούν να διαισθανθούν τα ψέματα στη στιγμή. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για δικαιολογίες. Δεν θα ανεχτούν την απάτη και τον εγωισμό.

6. Απαιτεί εντιμότητα και ακεραιότητα

Οι γυναίκες που έχουν εσωτερική δύναμη δεν ανέχονται τις αναποφάσιστες προσωπικότητες. Θέλουν να γνωρίζουν ότι ο σύντροφός τους διακατέχεται από ακεραιότητα, σεβασμό και τιμή. Αν διαισθανθούν ότι αυτό αλλάζει, δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν μόνες τους. Το ίδιο θα κάνουν αν νιώσουν ότι προσβάλλονται και δεν εκτιμώνται. Θα χάσετε αν την κάνετε να νιώσει αδύναμη.

7. Είναι έντονη

Μια ισχυρή γυναίκα έχει ξεπεράσει μεγάλες προκλήσεις και εμπόδια στη ζωή της. Σε εκείνες τις καταστάσεις έπρεπε να είναι δυναμική. Ξέρει λοιπόν ότι μπορεί να ξεπεράσει ο,τι βρεθεί στο δρόμο της και αυτή η ένταση είναι κάποιες φορές δύσκολο για έναν άνδρα να την καταλάβει. Μπορεί να φοβηθεί από τα έντονα συναισθήματα και τις σκέψεις μιας τέτοιας προσωπικότητας. Είναι πρόθυμη να μοιραστεί τις πληγές και περιμένει το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

8. Μια δυνατή γυναίκα δεν θα περιμένει

Αυτός ο τύπος γυναίκας θα σας ακολουθήσει παντού, αν γνωρίζει ότι της είστε αφοσιωμένος. Όμως, από τη στιγμή που θα αποτραβηχτείτε, θα σας αφήσει να φύγετε. Δεν περιμένει από τον άντρα να αποφασίσει, γιατί δεν παίζει παιχνίδια. Θα πληγωθεί, αλλά δεν το φοβάται, αφού γνωρίζει ότι θα ξανασηκωθεί.

9. Αγαπά άνευ όρων

Η αγάπη αυτής της γυναίκας είναι πιστή. Όταν μάλιστα νιώσει ότι η αγάπη της βρίσκει ανταπόκριση, θα κάνει τα πάντα για το έτερον της ήμισυ. Θα στηρίξει, θα βοηθήσει και θα παλέψει. Κάποιοι άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν αυτό το είδος αγάπης. Συνήθως τρομάζουν από την ένταση και την ποιότητα της προσφοράς. Συνήθως είναι τέτοιες οι στιγμές που οι άντρες αποφασίζουν να απομακρυνθούν από μια δυνατή γυναίκα.

10. Θα σας δείξει ποιος πραγματικά είστε

Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε όσα δεν μας αρέσουν πάνω μας, ειδικά όταν κάποιος μας τα υποδεικνύει. Όμως, μια δυνατή γυναίκα θα αντικατοπτρίσει στον άνδρα εκείνα τα σημεία που ξέρει ότι πρέπει να αναφερθούν. Θα είναι εκεί για να βοηθήσει τον άνδρα να δει τα εκπληκτικά και δυναμικά στοιχεία του. Θα σταθεί δίπλα του και θα του δείξει την αξία του. Κάποιοι άντρες δεν μπορούν να χειριστούν το συναισθηματικό χάος που ανοίγει αυτή η δυνατότητα. Οι δυνατές γυναίκες θα βρουν δυνατούς άντρες. Οι αδύναμοι δεν θα τα καταφέρουν μετά τα πρώτα ραντεβού.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πώς να ασκήσετε εποικοδομητική κριτική στους αγαπημένους σας ανθρώπους;
Πώς να δημιουργήσουμε ουσιαστική σύνδεση σε μια προσωπική σχέση
Τι να κάνετε εάν οι διαφορές με τον/την σύντροφό σας είναι αγεφύρωτες;
Βελτιώνοντας την επικοινωνία γονέα-εφήβου: Συμβουλές για μια αρμονική σχέση

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση