,

10 προειδοποιητικά σημάδια που μας στέλνει το σύμπαν όταν βρισκόμαστε στο λάθος δρόμο

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσα τους συμβαίνουν, είναι τυχαία, αλλά έχει αποδειχθεί ότι όσο αποκτούμε μια βαθύτερη και στενότερη σχέση με τη διαίσθησή

10 προειδοποιητικά σημάδια που μας στέλνει το σύμπαν όταν βρισκόμαστε στο λάθος δρόμο

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσα τους συμβαίνουν, είναι τυχαία, αλλά έχει αποδειχθεί ότι όσο αποκτούμε μια βαθύτερη και στενότερη σχέση με τη διαίσθησή μας, συνειδητοποιούμε ότι τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι αποτέλεσμα των δικών μας πράξεων. Κι αν και σπάνια έχουμε επίγνωση της επίδρασης των πράξεών μας στη ζωή μας, το σύμπαν μας στέλνει διάφορα σημάδια, για να μας δείξει αν ακολουθούμε ή όχι τον σωστό, για εμάς, δρόμο. Το παρόν άρθρο εστιάζει σε αυτά τα σήματα που το σύμπαν μας στέλνει για να μας ειδοποιήσει ότι μάλλον πρέπει να αλλάξουμε κατεύθυνση στη ζωή μας.

Αυτά τα σημάδια γενικά εμφανίζονται με τη μορφή ανεπιθύμητων γεγονότων και συνθηκών και υποδεικνύουν ότι η ενέργειά σας ρέει σε χαμηλή συχνότητα δόνησης. Γι’ αυτό, τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας μετατρέπονται σε αρνητικά και οδηγούν σε ανεπιθύμητες περιστάσεις. Από την άλλη πλευρά, αν τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας ρέουν σε υψηλότερες συχνότητες, η διάθεσή σας βελτιώνεται και νιώθετε υπέροχα όλη την ημέρα. Αν και έχουμε την ικανότητα να φτάσουμε σε υψηλές συχνότητες δόνησης, είναι σχετικά δύσκολο να παραμείνουμε έτσι σε όλες τις συνθήκες.

Advertisment

Σίγουρα λοιπόν θα ερχόμαστε κάποιες φορές αντιμέτωποι με ανεπιθύμητες συνθήκες, αλλά αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό. Όσο όμως προσέχουμε τα παρακάτω προειδοποιητικά σημάδια, μπορούμε άμεσα να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο.

Προειδοποιητικά σημάδια από το σύμπαν

1. Απρόοπτες (απροσδόκητες) δαπάνες ή λογαριασμοί στο mail

2. Έχετε ένα γενικό αίσθημα δυσφορίας

Advertisment

3. Χάνετε αντικείμενα ή σπάνε/χαλάνε

4. Δυσάρεστες μυρωδιές, ήχοι ή γεύσεις

5. Έχετε διαφωνίες με τους αγαπημένους σας

6. Έχετε έντονη επιθυμία να αλλάξετε τη ζωή σας

7. Τραυματίζεστε συχνά

8. Εμφανίζετε πονοκεφάλους (ίσως λόγω πίεσης)

9. Αρρωσταίνετε ξαφνικά

10. Λαμβάνετε δυσάρεστα βλέμματα από άλλους

Κάθε ένα από τα παραπάνω σημάδια υποδεικνύουν ότι χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα και να προσαρμόσετε τη συχνότητά σας. Όταν αντιληφθείτε ότι σας συμβαίνουν κάποια από αυτά, αποστασιοποιηθείτε λίγο από τη ζωή σας και σκεφτείτε. Διακόψτε τη δραστηριότητα/δουλειά με την οποία ασχολείστε, τερματίστε εκείνη τη συζήτηση, μην εμμένετε σε σκέψεις για ασήμαντα μικροπράγματα. Πάρτε πέντε λεπτά για να διαλογιστείτε, απαντήστε αφού σκεφτείτε καλά και απομακρυνθείτε από αρνητικές πηγές.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν χρειάζεται να παθαίνετε εμμονή με ένα προειδοποιητικό σημάδι. Αν το σκέπτεστε συνέχεια, μιλάτε γι’ αυτό και το αναπαράγετε ξανά και ξανά στο μυαλό σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μειώσετε κι άλλο τη συχνότητα δόνησής σας. Λάβετέ το υπόψη σας, αλλά μετά προχωρήστε!

Σημείωση: Προσέξτε τη δόνησή σας και δώστε προσοχή μόνο στις σκέψεις και στα συναισθήματα που επηρεάζουν τη φυσική σας συχνότητα. Σκεφτείτε θετικά!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την
«Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών» | Επίκτητος
Η θετική πλευρά της απόρριψης, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση