,

Κουίζ για τον Γκάντι: Απαντήστε σωστά και κερδίστε το βιβλίο “Το Δώρο του Θυμού”

Η Εναλλακτική Δράση, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν τρία αντίτυπα από το βιβλίο “Το Δώρο του Θυμού”, το οποίο έγραψε ο εγγονός

Κουίζ για τον Γκάντι: Απαντήστε σωστά και κερδίστε το βιβλίο "Το Δώρο του Θυμού", που έγραψε ο εγγονός του Arun Ghandi

Η Εναλλακτική Δράση, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν τρία αντίτυπα από το βιβλίο “Το Δώρο του Θυμού”, το οποίο έγραψε ο εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι και που μόλις κυκλοφόρησε στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, θα πρέπει να απαντήσετε σωστά στις 12 ερωτήσεις του παρακάτω κουίζ. Εφόσον απαντήσετε σωστά, στο τέλος, θα λάβετε οδηγίες για την συμμετοχή σας.

Advertisment

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Το Δώρο του Θυμού”

Πρόκειται για μία έντονη και επίκαιρη εξερεύνηση του δρόμου της αλήθειας . Όλα όσα θα διαβάσετε  αποτελούν απευθείας διδασκαλίες του Γκάντι στο εγγονό του, ο οποίος έζησε μαζί του και τον ακολούθησε για πολλά χρόνια.

Στο ταραχώδες κλίμα που επικρατεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτά τα μαθήματα είναι πιο πολύτιμα από ποτέ.

Advertisment

Ο αγώνας για την ελευθερία, την ισότητα και την ειρήνη μπορεί να είναι μακρύς και κουραστικός. Ωστόσο, η στάση ζωής του Γκάντι δείχνει πόσο άξιζε αυτός ο αγώνας του και ότι εξίσου θα αξίζει και ο δικός μας. Η φιλοσοφία της μη βίας απαιτεί χρόνο και υπομονή.

Τα μαθήματα αυτά εναρμονίζονται με μια οικουμενική αντίληψη για το γνώθι σαυτόν, τη διαχείριση του θυμού, την κατάθλιψη, τη μοναξιά, τη φιλία και την οικογένεια, και είναι ιδανικά για όσους αναζητούν έναν τρόπο να φέρουν μια θετική αλλαγή στον εαυτό τους και στον εύθραυστο κόσμο μας.

 

Καλή σας επιτυχία

[viralQuiz id=195]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση