Η Εναλλακτική Δράση, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν τρία αντίτυπα από το βιβλίο “Το Δώρο του Θυμού”, το οποίο έγραψε ο εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι και που μόλις κυκλοφόρησε στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, θα πρέπει να απαντήσετε σωστά στις 12 ερωτήσεις του παρακάτω κουίζ. Εφόσον απαντήσετε σωστά, στο τέλος, θα λάβετε οδηγίες για την συμμετοχή σας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Το Δώρο του Θυμού”

Πρόκειται για μία έντονη και επίκαιρη εξερεύνηση του δρόμου της αλήθειας . Όλα όσα θα διαβάσετε  αποτελούν απευθείας διδασκαλίες του Γκάντι στο εγγονό του, ο οποίος έζησε μαζί του και τον ακολούθησε για πολλά χρόνια.

Στο ταραχώδες κλίμα που επικρατεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτά τα μαθήματα είναι πιο πολύτιμα από ποτέ.

Ο αγώνας για την ελευθερία, την ισότητα και την ειρήνη μπορεί να είναι μακρύς και κουραστικός. Ωστόσο, η στάση ζωής του Γκάντι δείχνει πόσο άξιζε αυτός ο αγώνας του και ότι εξίσου θα αξίζει και ο δικός μας. Η φιλοσοφία της μη βίας απαιτεί χρόνο και υπομονή.

Τα μαθήματα αυτά εναρμονίζονται με μια οικουμενική αντίληψη για το γνώθι σαυτόν, τη διαχείριση του θυμού, την κατάθλιψη, τη μοναξιά, τη φιλία και την οικογένεια, και είναι ιδανικά για όσους αναζητούν έναν τρόπο να φέρουν μια θετική αλλαγή στον εαυτό τους και στον εύθραυστο κόσμο μας.

 

Καλή σας επιτυχία

Μοιραστείτε το κουίζ για να δείτε τα αποτελέσματά σας


Πείτε μας ποιος είστε για να δείτε τα αποτλέσματά σας

Κουίζ για το Δώρο του Θυμού Αποτέλεσμα: %%personality%%

Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας


Google+


0%

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Διαβάστε επίσης
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε