Η αναβλητικότητα αποτελεί μια μάστιγα που μας απομακρύνει από τα όνειρά μας, τους ανθρώπους γύρω μας, μας κάνει να αισθανόμαστε δυστυχείς, να νιώθουμε αισθήματα κενού και απόγνωσης.

Το νέο βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη με τίτλο «Ανάβαλε την αναβλητικότητά σου» διατίθεται ως δωρεάν e-book από τις Εκδόσεις Διόπτρα και περιλαμβάνει έξι απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να νικήσετε τη μάστιγα της αναβλητικότητας μια για πάντα!

Αν σας ενδιαφέρει να επενδύσετε χρόνο στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ανάπτυξη, τότε αυτό το e-book είναι για εσάς! Εφαρμόζοντας τους τρόπους που προτείνονται στο βιβλίο θα καταφέρετε να καταπολεμήσετε την αναβλητικότητά σας και να βρεθείτε στον δρόμο της δικής σας ευτυχίας ευδαιμονίας και πληρότητας!

Κατεβάστε το δωρεάν

 

Άλλα βιβλία του Νικόλα Σμυρνάκη

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί επίσης και το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη με τίτλο «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» (Δείτε το εδώ) (7η έκδοση), το οποίο βρέθηκε στην τελική δεκάδα για τα βραβεία Public 2017.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του. Εμπνέει, παρακινεί και ταυτόχρονα μας καθοδηγεί να αναδείξουμε τον ιδανικό μας εαυτό, τον ηγέτη μέσα μας.

O δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί και πρωτοπόρος στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης Νικόλας Σμυρνάκης καταρρίπτει μύθους, που θέλουν τα αριστουργηματικά αποτελέσματα να συνδέονται με το ταλέντο ή την τύχη, και αποκωδικοποιεί τις μεταβλητές της εξίσωσης επιτυχίας και ευτυχίας.

Λίγα λόγια για τον Νικόλα Σμυρνάκη

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε τρεις λογοτεχνικούς διαγωνισμούς (ποίησης, μυθιστορήματος, διηγήματος). Έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (eawards) στις κατηγορίες «Άρθρο 2011» και «Συγγραφικό έργο 2011» (συλλογικό ebook). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx, όπου παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε