Η θεραπεία Gua Sha στο Elisabeth’s Point!

 Η θεραπεία Gua Sha στο Elisabeth’s Point! Στο αγαπημένο όλων μας κέντρο ομορφιάς και αναζωογόνησης, Elisabeth’s Point, το ευεργετικό μασάζ Gua Sha (προφέρεται γκουά

Η θεραπεία Gua Sha στο Elisabeth’s Point!

 Η θεραπεία Gua Sha στο Elisabeth’s Point!

Στο αγαπημένο όλων μας κέντρο ομορφιάς και αναζωογόνησης, Elisabeth’s Point, το ευεργετικό μασάζ Gua Sha (προφέρεται γκουά σα) γίνεται μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς. Πρόκειται για μία εξαιρετική τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο και το λαιμό, που δρα από μέσα προς τα έξω και λειτουργεί τόσο θεραπευτικά, όσο και προληπτικά, ως μέθοδος αντιγήρανσης.

Το μασάζ προσώπου Gua Sha επιτυγχάνεται με τα ειδικά εργαλεία Gua Sha (λείες πλάκες) σε επιδερμίδα προετοιμασμένη με ενυδατικό προϊόν, ώστε να γλιστρούν πάνω της και να μην την τραυματίζουν εξωτερικά. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι εσωτερικό, από εκεί που ξεκινούν τα προβλήματα χαλάρωσης και ρυτίδων.

Advertisment

Το Gua Sha έλκει την καταγωγή του από την παραδοσιακή Κινέζικη παράδοση, που στοχεύει στην ισορροπία και την αναγέννηση του δέρματος χωρίς επεμβατικές μεθόδους ή μέσα.

Είναι απλό και εύκολο στη εφαρμογή του και μοναδικό στην αποτελεσματικότητά του.

Οι λίγες συνεδρίες που αρκούν για εξαιρετικό αποτέλεσμα και οι τακτικές συνεδρίες για τη συντήρηση του αποτελέσματος συντείνουν στην καλή κυκλοφορία του αίματος, άρα και στην αποκατάσταση του δέρματος. Το Gua Sha οξυγονώνει τους ιστούς, αναπλάθει την επιδερμίδα μας.

Advertisment

Είναι ιδανικό για την ανόρθωση του προσώπου, για λείανση ρυτίδων, για ενυδάτωση του δέρματος και γενικότερα για βελτίωση και αναζωογόνηση του προσώπου μας.

Στο Elisabeth Point θα το βρείτε σε μια ειδική τιμή γνωριμίας & θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://elisabethspoint.gr/gua-sha

Elisabethspoint
@Elisabethspoint
Elisabeth’s Point
Ελ.Βενιζέλου 4, 15121 Πεύκη, 210 80 23 376

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

4 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στον τρόπο που περιποιείσαι την επιδερμίδα σου τώρα που έχει κρύο
Λάδι καρύδας για τα μαλλιά. Τα οφέλη του και πώς να το χρησιμοποιήσετε
5 προειδοποιητικά σημάδια γήρανσης και πώς να τα καταπολεμήσετε
Γαλακτικό οξύ | Τα οφέλη του για την επιδερμίδα και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση