,

Τεστ με χρώματα – Δείτε ποιο είναι το πιο ξεχωριστό στοιχείο του χαρακτήρα σας

Γνωρίζετε ότι το κάθε χρώμα επηρεάζει την διάθεσή μας, αποκαλύπτει μέρος του χαρακτήρα μας, που πηγάζει από το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας, και

Τεστ: Επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας και δείτε ποιο είναι το πιο ξεχωριστό στοιχείο του χαρακτήρα σας

Γνωρίζετε ότι το κάθε χρώμα επηρεάζει την διάθεσή μας, αποκαλύπτει μέρος του χαρακτήρα μας, που πηγάζει από το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας, και διαμορφώνει ανάλογα την ποιότητα της ζωής μας; Γνωρίζετε ότι το κάθε χρώμα έχει την δική του δόνηση και εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα;

Χαρακτηριστικό της πολύ μεγάλης σημασίας των χρωμάτων στο ψυχισμό και την υγεία του ανθρώπου, είναι η ολοένα και πιο δημοφιλής τεχνική της χρωματοθεραπείας.

Αν και υπάρχουν ενδείξεις πως τα χρώματα έχουν μια άμεση σύνδεση με το ψυχισμό του ανθρώπου, παρόλα αυτά, είναι κάτι που δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά. Έτσι, το συγκεκριμένο τεστ έχει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα με σκοπό να σας δείξει, ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσετε, ποιο είναι εκείνο το στοιχείο του χαρακτήρα σας που ξεχωρίζει. Τι είναι αυτό, με λίγα λόγια, που οι άλλοι βλέπουν σε εσάς ως το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα.

Παρακάτω θα σας δίνεται, σε κάθε ερώτηση, μια τετράδα χρωματικών επιλογών από τα οποία καλείστε να επιλέξετε ποιο είναι εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Photo: Author/Depositphotos

[viralQuiz id=201]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε