,

Μάριος Γιαννάκου – Από την Αρκτική στην έρημο: Το ντοκιμαντέρ του παρουσιάζεται στο φεστιβάλ περιπέτειας του Deree

Ο Έλληνας που έχασε 52 κιλά, έτρεξε 150 χλμ στην Αρκτική και τώρα θα τρέξει 270 χλμ στην έρημο Ο Μάριος ήταν ένας υπέρβαρος

Ο Έλληνας που έχασε 52 κιλά, έτρεξε 150 χλμ στην Αρκτική και τώρα θα τρέξει 270 χλμ στην έρημο

Ο Μάριος ήταν ένας υπέρβαρος νέος, φανατικός καπνιστής και με καθιστική ζωή, όταν αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του μια για πάντα. Ο Μάριος Γιαννάκου, αρθρογράφος της Εναλλακτικής Δράσης, τον περασμένο Φεβρουάριο κατάφερε να είναι 1 από τους 14 αθλητές από όλο τον κόσμο που τερμάτισαν έναν από τους δυσκολότερους αγώνες παγκοσμίως σε συνθήκες πολικού ψύχους. Μάλιστα, η προσπάθειά του έγινε ντοκιμαντέρ από τον Γιώργο Λέντζα και θα προβληθεί στο φεστιβάλ περιπέτειας στο Deree το Σάββατο στις 19:00.

Advertisment

 

Mάριος Γιαννάκου - Από την Αρκτική στην έρημο

Σε περίπου έναν μήνα ταξιδεύει αυτή τη φορά στην έρημο Al Marmoom για να τρέξει στον μεγαλύτερο αγώνα ερήμου στον κόσμο, μήκους 270 χιλιομέτρων. Μάλιστα, θα είναι ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής σε όλο τον κόσμο που επιχειρεί κάτι τέτοιο καθώς είναι μόλις 26 ετών. Τον Μάριο τον γνωρίσαμε πριν 4 σχεδόν χρόνια όταν έγραψε στην ομάδα μας και από τότε αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας της Εναλλακτικής Δράσης και είμαστε δίπλα του πάντα.

Advertisment

Μάριος Γιαννάκου - Από την Αρκτική στην έρημο: Το ντοκιμαντέρ του παρουσιάζεται στο φεστιβάλ περιπέτειας του Deree

Το Adventure Film Festival Greece είναι αποδεδειγμένα η μεγαλύτερη γιορτή των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Στο επετειακό 5ο AFF, στο Θέατρο Pierce – The American College of Greece, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, αθλητές, κινηματογραφιστές, φωτογράφοι, εταιρείες εξοπλισμού και υπαίθριων δραστηριοτήτων, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους συνθέτοντας τη διήμερη γιορτή που έγινε θεσμός. Όλοι οι λάτρεις της περιπέτειας και της αδρεναλίνης θα είναι εκεί.

Μάριος Γιαννάκου - Από την Αρκτική στην έρημο: Το ντοκιμαντέρ του παρουσιάζεται στο φεστιβάλ περιπέτειας του Deree

Το ντοκιμαντέρ “Νέκυια: Πέρασμα μέσα από το σκοτάδι” θα προβληθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 19:00 και θα μας αποκαλύψει μέσα από την προσπάθεια του Μάριου, την προετοιμασία, τις απαιτήσεις και την πνευματικότητα που χρειάζεται ένας αγώνας υπεραποστάσεων, διασχίζοντας 150 χιλιόμετρα πάνω στις παγωμένες λίμνες του Ροβανιεμι.

https://www.facebook.com/lentzasgeorge/videos/444112742782568/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου σήμερα: Με περίπατο βιβλίου και 50+2 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα
Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Ίος: Μαθητές γύρισαν τη δική τους ταινία στο πλαίσιο προγράμματος της Cinemathesis
Φλώρινα: Έργα τέχνης κοσμούν τις στάσεις των λεωφορείων

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση