Τεστ: Ποιος χαρακτήρας από τα “Φιλαράκια” είστε;

Αναμφίβολα, μία από τις πιο επιτυχημένες αμερικάνικες σειρές που έχουν προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η προβολή της σειράς “Τα Φιλαράκια” άρχισε το 1994

Τεστ: Ποιος χαρακτήρας από τα "Φιλαράκια" είστε;

Αναμφίβολα, μία από τις πιο επιτυχημένες αμερικάνικες σειρές που έχουν προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η προβολή της σειράς “Τα Φιλαράκια” άρχισε το 1994 και για μια δεκαετία έκανε πάταγο στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μέχρι το 2004 όπου και έπεσαν οι τίτλοι τέλους της. Βέβαια, από τότε παίζεται ανά τακτά διαστήματα σε επαναλήψεις, τουλάχιστον στη χώρα μας, γεγονός που ευχαριστεί ιδιαίτερα τους αμέτρητους θαυμαστές της ξεχωριστής αυτής παρέας.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μία παρέα 6 φίλων που ζουν στο Μανχάταν. Όταν άρχιζαν να αναπτύζουν την σειρά, την είχαν αρχικά ονομάσει Insomnia Cafe. Μετά από αρκετές επανεγγραφές και αλλαγές στο σενάριο η σειρά τελικά ονομάστηκε Friends. Έλαβε θετικές κριτικές σε όλη την πορεία της και έγινε μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Η σειρά ήταν υποψήφια για 62 Primetime Emmy Awards, κερδίζοντας το βραβείο “Outstanding Κωμική σειρά” το 2002, στην 8η σεζόν του.

Το 1997, το επεισόδιο “The One with the Prom Video” θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα επεισόδια. Από το 1995 ως και το 2004 τερμάτιζε μέσα στα πέντε προγράμματα με τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις. Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές κάνοντάς το τέταρτο επεισόδιο με την μεγαλύτερη τηλεθέαση. Κατά πολλούς υπήρξε η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών και όπως υποστηρίζουν, η επιτυχία του σίριαλ οφείλεται στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη «χημεία» που ένωσε τους πρωταγωνιστές.

Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει τα “Φιλαράκια” τόσο ξεχωριστά είναι πως οι χαρακτήρες των ηρώων είναι τόσο έντονοι και διαφορετικοί αλλά, παρόλα αυτά, έχουν πετύχει κάτι μοναδικό. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, να καταφέρουν να «δέσουν» όλους αυτούς τους χαρακτήρες μεταξύ τους τόσο αρμονικά και, κυρίως, να κάνουν τους θαυμαστές της σειράς να ταυτιστούν μαζί τους. Όσοι, λοιπόν, έχουν παρακολουθήσει τη σειρά έχουν έρθει πιο κοντά με έναν ή περισσότερους χαρακτήρες, νιώθοντας αυτή την ταύτιση.

Το παρακάτω τεστ θα σας δείξει ποιος χαρακτήρας από τη σειρά είστε, ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσετε. Είστε ο Τσάντλερ, ο Ρος, ο Τζόι, η Μόνικα, η Ρέιτσελ ή η Φοίβη;

[viralQuiz id=216]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε