, ,

Αφιερωμένο στους φίλους που έμειναν

Οι φίλοι έρχονται και φεύγουν, αλλά μόνο οι αληθινοί μένουν μαζί μας και μας αγαπούν γι’ αυτό που είμαστε. Πάντα θαύμαζα τις μακροχρόνιες φιλίες

Αφιερωμένο στους φίλους που έμειναν

Οι φίλοι έρχονται και φεύγουν, αλλά μόνο οι αληθινοί μένουν μαζί μας και μας αγαπούν γι’ αυτό που είμαστε.

Πάντα θαύμαζα τις μακροχρόνιες φιλίες που έβλεπα στις ταινίες. Δεν είναι όλοι ευλογημένοι με αληθινούς φίλους που θα μείνουν δίπλα μας σε κάθε συνθήκη. Έχω αγαπήσει και έχω χάσει αρκετούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο στους φίλους που έμειναν στο πλευρό μας.

Advertisment

Στους φίλους που ήταν μαζί μου από την πρώτη μέρα, που ξέρουν τις δυσκολίες και τον πόνο που έχω νιώσει και τους ευχαριστώ που με πήραν μαζί τους στη ζωή και δεν με άφησαν πίσω.

Στους φίλους που ενδιαφέρθηκαν για το πώς νιώθω, δεν ήμουν ποτέ πιο ευγνώμων από τώρα. Με διδάξατε ότι είναι οκ να μην είμαι οκ και ότι υπάρχουν καλοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο που με χαρά θα μας ακούσουν και θα μας παρηγορήσουν.

Στους φίλους που θυμήθηκαν τα γενέθλιά μου χωρίς την υπενθύμιση του κινητού τηλεφώνου τους ή το Facebook· αυτοί είναι οι πιο αυθεντικοί άνθρωποι στη ζωή μου.

Advertisment

Στους φίλους με τους οποίους ήπια, πέρασα καταπληκτικά βράδια μαζί τους και κανένα hangover δεν με σταμάτησε ποτέ από το να κάνω ατέλειωτες συζητήσεις την επόμενη μέρα μαζί τους.

Στους φίλους μου που μου έλεγαν πάντα την αλήθεια για την άσχημη συμπεριφορά μου και με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος· δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς τη βοήθειά τους.

Και στους φίλους που έχασα, θέλω να πω ευχαριστώ για τα μαθήματα. Ευχαριστώ που μου ραγίσατε την καρδιά, γιατί χάρη σε εσάς έγινα δυνατότερη και αντιλήφθηκα τι σημαίνει αληθινή φιλία.

Και στους φίλους που έμειναν, θέλω να τους πω πως είναι οι μικροί θησαυροί της ζωής μου και ότι πάντα θα τους στηρίζω όπως και εκείνοι το κάνουν. Ευχαριστώ που μείνατε μαζί μου και μου αφιερώσατε όλο αυτό τον χρόνο. Για όλες αυτές τις συζητήσεις και για όλες τις ανέμελες στιγμές μας, θα σας κρατώ πάντα στην καρδιά μου.

Kate Janelle Padrinas

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Κανόνας 7-7-7: Η τακτική που κάθε υγιής σχέση θα πρέπει να ακολουθεί
Γιατί παραμελούμε συγγενείς και φίλους για τους νέους συντρόφους μας; Ίσως φταίνε… οι ορμόνες
Ποια είναι η νέα «θεραπεία» για τη μοναξιά; Κάντε έναν φίλο τον χρόνο
Ποιες είναι οι επιπτώσεις του έρωτα στον εγκέφαλό μας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση