Ο Μάριος Γιαννάκου μας κάνει περήφανους ακόμη μια φορά τερματίζοντας σε αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο!

Ο αθλητής υπεραποστάσεων και αρθρογράφος της Εναλλακτικής Δράσης, Μάριος Γιαννάκου, έφερε εις πέρας ένα ακόμη δύσκολο εγχείρημα, μετά τον αγώνα του στον Αρκτικό Κύκλο, αφού

Ο Μάριος Γιαννάκου μας κάνει περήφανους ακόμη μια φορά τερματίζοντας σε αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο!

Ο αθλητής υπεραποστάσεων και αρθρογράφος της Εναλλακτικής Δράσης, Μάριος Γιαννάκου, έφερε εις πέρας ένα ακόμη δύσκολο εγχείρημα, μετά τον αγώνα του στον Αρκτικό Κύκλο, αφού έλαβε μέρος και τερμάτισε σε αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο Al Marmoom!

Έτσι, γίνεται ο πρώτος Έλληνας και ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής παγκοσμίως που ολοκληρώνει έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου. Να σημειωθεί ότι από τους 50 αθλητές που συμμετείχαν συνολικά από 39 χώρες, κατάφεραν να τερματίσουν μόνο οι 18! Ανάμεσά τους και ο δικός μας Μάριος!

Advertisment

Ο Μάριος Γιαννάκου μας κάνει περήφανους ακόμη μια φορά τερματίζοντας σε αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο! Ο Μάριος Γιαννάκου μας κάνει περήφανους ακόμη μια φορά τερματίζοντας σε αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο! Ο Μάριος Γιαννάκου μας κάνει περήφανους ακόμη μια φορά τερματίζοντας σε αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο!

Advertisment

Ο αγώνας έλαβε χώρα στην έρημο Al Marmoom και οι συμμετέχοντες, εκτός από την τεράστια απόσταση των 270 χιλιομέτρων, έπρεπε να αντιμετωπίσουν το αφιλόξενο φυσικό τοπίο -το οποίο μεταξύ άλλων αποτελείται από πολλούς αμμόλοφους- αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες αφού στην έρημο επικρατούσε αφόρητη ζέστη.

Όλα αυτά όμως, δεν φαίνονται αρκετά ώστε να κρατήσουν τον Μάριο μακριά από την γραμμή του τερματισμού και τη στιγμή που σηκώνει περήφανα την ελληνική σημαία έπειτα από τον εξαντλητικό αγώνα που έδωσε.

https://www.instagram.com/p/BrKh4adnO6C/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BrU_LOLnayJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Μάριο και να δείτε περισσότερα στο λογαριασμό του στο Instagram

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Επιστήμονες δεν αποκλείουν να έχει ζωή ο πλανήτης Αφροδίτη | Πού στηρίζουν τη θεωρία τους
Κένζα Λαϊλί: Η εικονική influencer που κέρδισε τα καλλιστεία Τεχνητής Νοημοσύνης!
Μυτιλήνη: Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Αλμπέρ Καμύ στο Σίγρι -Εκεί που ο Νομπελίστας ήθελε να ζήσει «ίσως για πάντα»
Βρετανία: Δίδυμες αδερφές είναι 104 ετών και μοιράζονται τα μυστικά της μακροζωίας τους

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση