, ,

Robin Sharma: Πώς οι παράγοντες αλλαγής παράγουν αυτοπεποίθηση (Βίντεο)

Ο Robin Sharma, σύμβουλος παγκοσμίου φήμης και συγγραφέας οκτώ best-seller βιβλίων, μας παρακινεί σε αυτό το βίντεο να αποικοδομήσουμε την φαινομενικά απλή αυτή λέξη:

Robin Sharma: Πώς οι παράγοντες αλλαγής παράγουν αυτοπεποίθηση (Βίντεο)

Ο Robin Sharma, σύμβουλος παγκοσμίου φήμης και συγγραφέας οκτώ best-seller βιβλίων, μας παρακινεί σε αυτό το βίντεο να αποικοδομήσουμε την φαινομενικά απλή αυτή λέξη: «αυτοπεποίθηση». Μέσα από την ανεξάντλητη εμπειρία και γνώση του, μας υποδεικνύει πώς όταν έχουμε αυτοπεποίθηση, αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τον κόσμο γύρω μας.

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν ένα πρόβλημα, εμείς βλέπουμε μια ευκαιρία. Όταν οι άλλοι βλέπουν ένα εμπόδιο, εμείς βλέπουμε ένα σκαλοπάτι μέσω του οποίου μπορούμε να ανέβουμε στη λύση. Όμως, η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που εμφανίζεται από μόνο του: αποτελεί μια πρακτική, έναν μυ, ο οποίος χρειάζεται δουλειά και σοβαρές απόπειρες αλλαγής.

Advertisment

Πώς οι παράγοντες αλλαγής παράγουν σπάνια επίπεδα αυτοπεποίθησης; Σε αυτή τη συνεδρία Αρτιότητας ο Robin Sharma μας αποκαλύπτει 5 τρόπους με τους οποίους μπορούμε να πετύχουμε ακριβώς αυτό. Αυτό που μπορούμε λοιπόν να κάνουμε είναι να:

– Μελετήσουμε την αλχημεία

– Ακολουθήσουμε τις εποχές

Advertisment

– Θωρακίσουμε τον στενό κύκλο απόλυτης εστίασης

– Κατανοήσουμε ότι ο εγκέφαλός μας έχει μια φυσική τάση προς την αρνητικότητα

– Σταματήσουμε να συγκρίνουμε

Στο παρακάτω βίντεο ο Robin Sharma αναλύει τον κάθε ένα τρόπο με λεπτομέρειες. Απολαύστε το παρακάτω. Το βίντεο περιέχει ελληνικούς υπότιτλους. Ενεργοποιήστε τους από το εικονίδιο που βρίσκεται κάτω και δεξιά) 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

5 ερωτήσεις-οδηγοί για να δεις εάν αποδέχεσαι και αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου
Φτάσε στον πυρήνα της ύπαρξής σου και μεταμόρφωσε τη ζωή σου
Mικρά τραύματα: Πώς οι μικρές πληγές καθορίζουν τη ζωή σας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση