, ,

Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες)

Η Sharalee Armitage Howard από το Αϊντάχο των ΗΠΑ έχει τις τελευταίες μέρες γίνει viral στο διαδίκτυο για μια απίθανη και ξεχωριστή βιβλιοθήκη που

Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες)

Η Sharalee Armitage Howard από το Αϊντάχο των ΗΠΑ έχει τις τελευταίες μέρες γίνει viral στο διαδίκτυο για μια απίθανη και ξεχωριστή βιβλιοθήκη που έφτιαξε στην αυλή του σπιτιού της.

Έξω από το σπίτι της υπήρχε ένα δέντρο 110 ετών, το οποίο σάπιζε. Το δέντρο είχε γίνει επικίνδυνο και όλοι πίεζαν την οικογένεια να κάνει κάτι με αυτό. Εκείνοι όμως είχαν μια πρωτότυπη ιδέα: αποφάσισαν να μετατρέψουν τον γέρικο κορμό του δέντρου σε βιβλιοθήκη για όλη τη γειτονιά.

Advertisment

Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες) Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες)

«Έπρεπε να κόψουμε και να ξεριζώσουμε ένα τεράστιο δέντρο που ήταν πάνω από 110 χρονών. Αποφάσισα να το μετατρέψω σε μια μικρή ελεύθερη βιβλιοθήκη (την οποία πάντα ήθελα)», έγραψε η Sharalee στη σελίδα του στο Facebook. Μάλιστα, αποκαλεί το μικρό της δημιούργημα «Little Free (Tree) Library» και είναι διαθέσιμη για όποιον θέλει να δανειστεί και να μοιραστεί βιβλία με άλλα άτομα από τη γειτονιά.

Advertisment

Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες) Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες)

Η Sharalee Howard κατασκεύασε επίσης κι ένα πέτρινο μονοπάτι που οδηγεί αποκλειστικά στη εκπληκτική βιβλιοθήκη και στην πρόσοψή της υπάρχουν διακοσμητικές μινιατούρες κλασικών βιβλίων της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Στην πόρτα που κλείνει υπάρχει ένα τζάμι για όσους θέλουν να ρίξουν μια πιο βιαστική ματιά στο περιεχόμενό της ώστε να εντοπίσουν αν υπάρχει διαθέσιμο βιβλίο που τους ενδιαφέρει.

Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες) Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες) Δέντρο 110 χρόνων μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη! (φωτογραφίες)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Ελληνικά Κρατικά Μουσεία: Γίνονται πιο ασφαλή, οργανωμένα και παραγωγικά με νέο εσωτερικό κανονισμό
Καστοριά: Η αρχοντική πόλη μέσα στην λίμνη (βίντεο)
Η φράση που καταστρέφει τις σχέσεις, σύμφωνα με ψυχολόγο του Χάρβαρντ

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση