Εναλλακτικές διακοπές μέσω τεχνών: Η νέα τάση διακοπών που αξίζει να ζήσουμε

Η εκφραστική θεραπεία μέσω τεχνών στις εναλλακτικές διακοπές δίνει μια αγκαλιά αγάπης και βαθιάς επικοινωνίας. Οι εναλλακτικές διακοπές του Κέντρου Έντεχνης Δράσης & Θεραπείας

Εναλλακτικές διακοπές μέσω τεχνών: Η νέα τάση διακοπών που αξίζει να ζήσουμε

Η εκφραστική θεραπεία μέσω τεχνών στις εναλλακτικές διακοπές δίνει μια αγκαλιά αγάπης και βαθιάς επικοινωνίας. Οι εναλλακτικές διακοπές του Κέντρου Έντεχνης Δράσης & Θεραπείας στοχεύουν στην ενδυνάμωση και υλοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών μας.

Οι εναλλακτικές διακοπές αυτογνωσίας είναι κάτι περισσότερο από απλές διακοπές. Είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός να κάνουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και ταυτόχρονα να αναζωογονηθούμε τόσο φυσικά όσο και ψυχικά. Με οδηγό την τέχνη και την εκφραστική θεραπεία μέσω τεχνών, δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα που όλες οι τέχνες υφαίνουν το χορό τις ψυχής. Μέσα από το παιχνίδι, την αυθεντική κίνηση βιώνουμε μοναδικές στιγμές και ανοιγόμαστε στην έκφραση του αυθεντικού εαυτού. Όλα κυλάνε ανάλαφρα με πολύ κέφι και τη φρεσκάδα και το βάθος που δίνει η εκφραστική θεραπεία.

Advertisment

Είναι μια αυθεντική εμπειρία που συναντάμε άλλους ανθρώπους με το ίδιο πνεύμα, μακριά από τα άγχη και τις καθημερινές συνήθειες της ζωή μας. Έτσι ξεκουραζόμαστε, μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και ανοιγόμαστε στη χαρά, στο μοίρασμα και στην εμπιστοσύνη.
Ένα συναρπαστικό ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης

Ας ξεκινήσουμε, ένα συναρπαστικό ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης και αυτό-έκφρασης με πολλούς προορισμούς. Ο εσωτερικός εαυτός, οι άλλοι, και η επαφή με τη φύση. Ένας τρόπος συνύπαρξης μέσα στη φύση που προσφέρει χαρά, και υγεία. Επιλέγοντας τις εναλλακτικές διακοπές, επιλέγεται την ευτυχία. Είναι το καλύτερο ελιξήριο για την μακροζωία. Μόνος ή με παρέα είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδράσεις και να απολαύσεις το πάθος και την κάθε στιγμή. Η χαλάρωση, η επικοινωνία και η βαθιά σύνδεση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες δημιουργεί πολλές φορές, σχέσεις ζωής.

Απολαμβάνοντας τη δημιουργικότητά μας

Η δημιουργικότητα δεν είναι μόνο για τους καλλιτέχνες είναι για όλους. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εκφραστική θεραπεία δεν είναι απαραίτητο να είναι καλλιτέχνες. Όμως θαυμάζουν και αγαπούν την τέχνη.

Advertisment

Τους αρέσει να τραγουδάνε να χορεύουν να παίζουν θέατρο. Μπορεί να μην το τόλμησαν ποτέ όμως εδώ δεν αναζητάμε το καλύτερο αναζητάμε το ουσιαστικό. Αυτό που έχει να εκφράσει η ψυχή και τότε είναι αληθινό. Μπορεί να έχουν ή όχι προηγούμενη γνώση στην ψυχοθεραπεία αλλά είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να τολμήσουν να γίνουν ο Ήρωας της δικιά τους ζωής.

Ένας καινούργιος τρόπος βιωματικής εκπαίδευσης

Οι εναλλακτικές διακοπές όμως δεν είναι μόνο ξεκούραση, αναζωογόνηση και αλληλεπίδραση, είναι ένας τρόπος να μάθουμε καινούργια πράγματα. Να μάθουμε τρόπους αποφόρτισης του στρες και του άγχους. Να μάθουμε πως να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Να μάθουμε να επικοινωνούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο και το σώμα μας. Μέσα από βιωματικές διαδικασίες και τεχνικές απελευθέρωσης και τελετουργικά σύνδεσης με τη φύση. Στόχος τους είναι η ένωση του νου, με το σώμα και το συναίσθημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρουμε την απόφαση, για ένα μεγάλο βήμα στην προσωπική μας εξέλιξη. Να πούμε ΝΑΙ στη χαρά, στη ζωή και στο πάθος!

Τα αποτελέσματα των εναλλακτικών διακοπών είναι:

• Αναζωογόνηση και ευεξία-σύνδεση με τη φύση και ενδυνάμωση της ενέργειας μας

• Περισσότερη λειτουργικότητα και παραγωγικότητα

• Ανακατεύθυνση ζωής και εστίαση

• Βελτιωμένες κοινωνικές δυνατότητες

• Απαλλαγή από περιοριστικές πεποιθήσεις

• Ενισχυμένη αυτοπεποίθηση

• Κατανόηση του υποσυνείδητου

• Αξιοποίηση των ταλέντων και δεξιοτήτων

• Βέλτιστη διατροφή

• Επιδεξιότητα στη συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους

• Πλούσια βιωματική εμπειρία

• Νέες γνωριμίες και σύνδεση με ένα δίκτυο με ομοϊδεάτες από όλο τον κόσμο

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;
Αυτές είναι οι 10 πιο «έξυπνες» πόλεις στον κόσμο | Οι 7 βρίσκονται στην Ευρώπη
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου σήμερα: Με περίπατο βιβλίου και 50+2 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα
Τι με δίδαξε η απιστία του συντρόφου μου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση