, ,

Dale Carnegie: Πώς να επικοινωνούμε αποτελεσματικά για να κατακτήσουμε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία

«Αντλήστε δύναμη από τα θετικά και μην απογοητεύεστε από τα αρνητικά»- Dale Carnegie Σας έχει τύχει ποτέ, αφού ολοκληρώσετε μια συζήτηση, να είστε γεμάτοι

Dale Carnegie: Πώς να επικοινωνούμε αποτελεσματικά για να κατακτήσουμε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία

«Αντλήστε δύναμη από τα θετικά και μην απογοητεύεστε από τα αρνητικά»- Dale Carnegie

Σας έχει τύχει ποτέ, αφού ολοκληρώσετε μια συζήτηση, να είστε γεμάτοι αμφιβολίες και ανασφάλεια; Μήπως έπειτα από κάθε σύσκεψη αισθάνεστε σαν να έχετε χάσει λίγο… έδαφος; Οι περισσότεροι είμαστε είτε πολύ παθητικοί είτε πολύ επιθετικοί στην επαγγελματική μας ζωή με αποτέλεσμα να μην αποκτούμε ποτέ την αναγνώριση ή τον σεβασμό που επιθυμούμε.

Advertisment

Μολονότι οι τεχνικές εκπαίδευσης εξελίσσονται διαρκώς, οι βασικές αξίες του παραμένουν πιστές σε μία και μόνη αρχή: η πραγματική αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, το Ινστιτούτο Dale Carnegie Training έχει υπάρξει μάρτυρας τεράστιων και ταχύτατων αλλαγών αλλά και προόδου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το βιβλίο Επικοινωνήστε Αποτελεσματικά είναι μία εμπειρία που όταν την αποκτήσετε, τότε θα είστε ικανοί να εστιάσετε στους παράγοντες εκείνους που θα δώσουν ώθηση σε εσάς και την εργασία σας και θα ανήκετε πλέον στα εκατομμύρια των ανθρώπων που κατέκτησαν την επαγγελματική και προσωπική τους επιτυχία, ακολουθώντας τις συμβουλές του Dale Carnegie. Σκοπός του βιβλίου δεν είναι να πει τα πάντα αλλά να αναφερθεί, αναλυτικά, σε ένα μικρό και συγκεκριμένο αριθμό θεμάτων και να εξετάσει σε βάθος, πέντε τομείς:

1) Την οικοδόμηση των προσωπικών επαφών

Advertisment

2) Την περιέργεια

3) Την επικοινωνία

4) Τη φιλοδοξία

5) Την επίλυση των συγκρούσεων

Dale Carnegie: Πώς να επικοινωνούμε αποτελεσματικά για να κατακτήσουμε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία

– Θα μάθετε να αξιοποιείτε πλήρως τις δεξιότητες που θα αποκτήσετε στην εργασία σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

– Θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό περιβάλλον που θα βρίσκει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις.

– Θα μάθετε να εφαρμόζετε τις 5 αρχές του Dale Carnegie ώστε να υπάρχει εποικοδομητική επικοινωνία στην επιχείρηση, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την σταδιακή και σταθερή ανάπτυξή της.

Τελικά, εφαρμόζοντας μια σειρά δοκιμασμένων αρχών, θα γίνετε ικανοί να επιλύετε κάθε είδους σύγκρουση ή παρεξήγηση. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής μας και πώς να αναπτύσσουμε διαπροσωπικές επαφές, η μεγιστοποίηση της δημιουργικής μας περιέργειας στον επιχειρηματκό τομέα και όχι μόνο, η γνώση των κανόνων καλής συμπεριφοράς στις διαπροσωπικές μας δεξιότητες, η ανάπτυξη της πειθούς, η τέχνη των επιδέξιων ερωτήσεων, η δυναμική ομιλία, ακρόαση και φιλοδοξία, η επίλυση και η διαχείριση συγκρούσεων και τέλος, η τέχνη της διαπραγμάτευσης, είναι μερικά από αυτά που θα σας διδάξει το «Επικοινωνήστε Αποτελεσματικά».

Το βιβλίο του Dale Carnegie Training με τίτλο «Επικοινωνήστε αποτελεσματικά» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση