Κάνε τη ζωή σου καλύτερη. Πες «καλημέρα» σ’ αυτόν που δεν έχει χαμόγελο, που το ξέχασε ή του το κλέψανε.

Πες «σ’ αγαπώ» σ’ αυτόν που θες να κοιτάς κάθε μέρα, που είναι για σένα εδώ, που δε φεύγει, που δεν πάει πουθενά χωρίς να κουβαλά στη σκέψη του τα μάτια σου.

Πες «μου λείπεις» σε εκείνον που χωρίς την παρουσία του νιώθεις μεγάλο κενό. Πες «αντίο» σε όποιον σου καταδυναστεύει τη ζωή. Χώρεσε στις αποσκευές της καληνύχτας, χάδια και φιλιά, για να ξυπνήσει η μέρα ωραία.

Πες την αλήθεια που κρύβεις. Μίλα για τα ψέματα που σ’ έκοψαν στα δύο. Κάνε τα δάκρυα σου ταξίδι, για να σε βγάλουν κάπου αλλού, κάπου χωρίς πόνο.

Πες μπορώ να νικήσω τη φθορά. Πες πως ξημερώνει ένας καινούργιος παράδεισος, πως δεν θα τον κάνεις κόλαση. Πες θα είμαι ο πλάστης του κόσμου μου. Και ναι, θα κάνω τη ζωή μου καλύτερη.

-Sponsored Ad-

Συγγραφέας Πόπη Κλειδαρά

Η Πόπη Κλειδαρά γεννήθηκε το 1987 στη Μυτιλήνη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι έφορος στην Εταιρεία Αιολικών Μελετών, μέλος στην Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Λέσβου. Επιμορφώθηκε στην Ειδική Αγωγή και στη Συμβουλευτική. Οι ΟΔΥΝΕΣ (2010) είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή. Τα «Λόγια της Άμμου» (2019) κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πηγή. Γράφει για χαρές και για λύπες, για τη ζωή… Είναι έγγαμη και μητέρα μιας κόρης, της Μαρίνας.

Ιστοσελίδα
Δείτε όλα τα άρθρα
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε