, ,

Paul Harrington: Το Μυστικό – Η Δύναμη της Νιότης

Υπάρχει, λέγεται, ένα Μυστικό, που κάποτε το ήξεραν μόνο οι φιλόσοφοι, οι αυτοκράτορες και οι βασιλιάδες και παρέμεινε καλά φυλαγμένο, για ατέλειωτους αιώνες. Στη

Paul Harrington: Το Μυστικό - Η Δύναμη της Νιότης

Υπάρχει, λέγεται, ένα Μυστικό, που κάποτε το ήξεραν μόνο οι φιλόσοφοι, οι αυτοκράτορες και οι βασιλιάδες και παρέμεινε καλά φυλαγμένο, για ατέλειωτους αιώνες. Στη συνέχεια, το ανακάλυψαν, επιστήμονες, εφευρέτες και πρωτοπόροι και ακόμα πιο πρόσφατα, το γνώρισαν και οι άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος, συγγραφείς, αθλητές και οι απλοί άνθρωποι.

Πρόκειται για το Μυστικό που άλλαξε για πάντα τον κόσμο, έτσι όπως τον ξέραμε. Ποιο είναι το Μυστικό; Είναι ο Νόμος της Έλξης. Ο ισχυρότερος νόμος μέσα στο Σύμπαν. Χάρη σε αυτό τον νόμο, κάθε τι που μπορούμε να ονειρευτούμε, έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε να συμβεί. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που επιθυμούμε, αρκεί να ξέρουμε ακριβώς, τι είναι αυτό που θέλουμε, ποιο είναι το όνειρό μας.

Advertisment

Το βιβλίο του Paul Harrington «Το Μυστικό -Η Δύναμη της Νιότης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο, θα βοηθήσει τους νέους και όχι μόνο, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ο Paul Harrington, ως παραγωγός της ταινίας Το Μυστικό, έμαθε γι’ αυτό, απευθείας από τη Ρόντα Μπερν, συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου. Ωστόσο, εμπνευσμένος από την έφηβη κόρη του, προσάρμοσε τη γνώση του Μυστικού ώστε να απευθύνεται σε νεανικό κοινό. Το όνειρό του είναι, όλοι οι νέοι άνθρωποι στον κόσμο να κατανοήσουν ότι έχουν τη δύναμη να φτιάξουν οι ίδιοι το πεπρωμένο τους και να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύονται.

Paul Harrington: Το Μυστικό - Η Δύναμη της Νιότης

Έτσι, με έναν πολύ κατανοητό και απλό τρόπο, ο συγγραφέας διδάσκει τον νόμο της έλξης στην πράξη, εξηγεί πώς οι σκέψεις μας έχουν τη δύναμη να δημιουργούν αυτή την έλξη και πώς δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα, σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης μας.

Advertisment

Ό,τι σκεφτόμαστε, το έλκουμε προς το μέρος μας! Όπως είχε πει και ο Μαχάτμα Γκάντι «Ο άνθρωπος δεν είναι τίποτε άλλο από το προϊόν των σκέψεών του. Αυτό που σκέφτεται, αυτό γίνεται».

Ο Harrington μας δείχνει πώς να χρησιμοποιούμε τη σκέψη μας έξυπνα και προς όφελός μας ώστε, να έλκουμε εκείνα που επιθυμούμε και όχι εκείνα που απευχόμαστε. Μας εξηγεί, γιατί όλοι λειτουργούμε σαν μαγνήτες μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό Σύμπαν και ότι επειδή οι σκέψεις μας γίνονται πράγματα, είναι το μυαλό μας εκείνο που διαμορφώνει τον κόσμο γύρω μας.

Στο βιβλίο υπάρχουν μικρές εργασίες που θα μας βοηθήσουν να βρούμε όλα εκείνα τα πράγματα που μας ενθουσιάζουν και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και πώς να βρούμε τον σκοπό, το πάθος και το κίνητρο στη ζωή μας, τρία πράγματα που συνθέτουν τη Μυστική Δύναμή μας.

Ένα άλλο πράγμα που θα μάθουμε σε αυτό το βιβλίο είναι η σπουδαιότητα του να νιώθουμε καλά και το πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε θετικά και υγιή συναισθήματα. Θα μάθουμε επίσης, για τον μετασχηματιστή της διάθεσής μας και πώς να τον χρησιμοποιούμε για να αλλάζουμε τα αρνητικά συναισθήματα.

Μέσα από την απλή Δημιουργική Διαδικασία των τριών σταδίων που θα διδαχτούμε, θα αντιληφθούμε ότι, όλα όσα επιθυμούμε, όλα όσα ψάχνουμε και όλα όσα ζητάμε, μπορούμε να τα λάβουμε. Θα αναγνωρίσουμε το ρόλο της ευγνωμοσύνης και πόσο σημαντική είναι για την έλξη αυτών που επιθυμούμε στη ζωή μας καθώς και τη σπουδαιότητα της νοερής απεικόνισης.

Θα μας αποκαλυφθεί το Μυστικό για τα χρήματα, τις σχέσεις, την υγεία, τον κόσμο, εμάς και τη ζωή.  Στο βιβλίο, θα συναντήσουμε πολλές αληθινές ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν και γράφτηκαν από νέους ανθρώπους που εφάρμοσαν το Μυστικό και είδαν τη ζωή τους να μεταμορφώνεται.

Όπως λέει και ο συγγραφέας: «Τώρα που ξέρεις το Μυστικό, μπορείς να πετύχεις πράγματα που ίσως θεωρούσες αδύνατα ή πράγματα που νόμιζες ότι μπορούσαν να καταφέρουν μόνο κάποιοι άλλοι. Έχεις τη δύναμη και την ικανότητα να αποκτήσεις οτιδήποτε, να κάνεις οτιδήποτε και να είσαι οτιδήποτε επιλέξεις. Όλα είναι στο χέρι σου».

Το βιβλίο του Paul Harrington με τίτλο «Η Δύναμη της Νιότης» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο και μπορείτε να το βρείτε εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση