Περιοδικό OPEN LIFE: Το 4ο τεύχος κυκλοφορεί στις 26 Ιανουαρίου με το Έθνος της Κυριακής | Τα θέματα

Το 4ο τεύχος του περιοδικού OPEN LIFE από την Εναλλακτική Δράση κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής, στις 26 Ιανουαρίου. Το 4ο τεύχος είναι

Το 4ο τεύχος του περιοδικού OPEN LIFE από την Εναλλακτική Δράση κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής, στις 26 Ιανουαρίου. Το 4ο τεύχος είναι αφιερωμένο στη Δύναμη των Συναισθημάτων.

Αυτοβελτίωση

Αφιέρωμα στο Life Coaching: Επαγγελματίες και Σχολές γράφουν για τους λόγους που σήμερα το Life Coaching αποτελεί την τάση της εποχής. Τι είναι ένας Life Coach, ποιες είναι οι σπουδές που πρέπει να κάνει, οι ειδικότητες που υπάρχουν και και πως μπορεί να εξασκήσει την εργασία του.

Advertisment

Ο ψυχολόγος Νίκος Βακόνδιος εξηγεί πως θα κάνετε τα αρνητικά συναισθήματα φίλους σας, ενώ θα βρείτε επίσης άρθρα για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τα συναισθήματά τους και πως αυτά επιδρούν στο σώμα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και ένα οδηγός ενίσχυσης της συναισθηματικής νοημοσύνης, καθώς και προτεινόμενα βιβλία για περαιτέρω μελέτη.

Σχέσεις

Η ψυχολόγος Χαρά Βλαχοδήμου εξηγεί τους κύριους λόγους που πολλοί άνθρωποι, πλέον, δεν βρίσκουν σύντροφο. Ενώ η Life Coach Βίκυ Τσώκου μας συμβουλεύει τι δεν πρέπει ποτέ να πούμε στον σύντροφό μας για να έχουμε μια υγιή σχέση.

Advertisment

Διατροφή – Υγεία

Στο τέταρτο τεύχος του OPEN LIFE θα βρείτε αφιέρωμα στην σοκολάτα, την μακρά ιστορία της αλλά και μια αυθεντική συνταγή των Αζτέκων για ρόφημα. Τέλος, θα βρείτε μια αναλυτική λίστα με υποκατάστατα γάλακτος και τα πλεονεκτήματά τους.

Θέματα

Η Ελίνα Γιαχαλή γράφει για το Νόμο της Έλξης και τη σπουδαιότητα των συναισθημάτων προκειμένου να τον κάνουμε να εργάζεται προς όφελός μας.

Ο Γιώργος Τσιτσιρίγκος γράφει για τη Μη Βίαιη Επικοινωνία και πως να την εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας.

Πρόσωπα

Συνέντευξη της Έλενας Ακρίτα για τα συναισθήματα, το καλό και το κακό και τη δύναμη των Social Media

Ο καρδιολόγος και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιώργος Χαριτάκης εξηγεί πως τα συναισθήματα έχουν τη δύναμη να μας θεραπεύσουν εάν τα αξιοποιήσουμε σωστά.

Ακολουθήσαμε τον “Άλλο Άνθρωπο”, Κώστα Πολυχρονόπουλο σε μια από τις εξόδους του όπου μαγειρεύει για όσους έχουν ανάγκη.

Τέλος, όπως πάντα, οι αρθρογράφοι της Εναλλακτικής Δράσης γράφουν προσωπικές βιωματικές εμπειρίες ενώ φιλοξενούνται επίσης επιλεγμένα κείμενα που έστειλαν οι αναγνώστες της Εναλλακτικής Δράσης για τη δύναμη των συναισθημάτων.

Και μην ξεχνάτε, στο επόμενο τεύχος, μπορείτε να στείλετε τα δικά σας κείμενα στο openlife@enallaktikidrasi.com με θέμα “Ξεπέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα αλλάζοντας τρόπο σκέψης”.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Κανόνας 7-7-7: Η τακτική που κάθε υγιής σχέση θα πρέπει να ακολουθεί
NASA: Η αποστολή με ονόματα, ποίηση και έργα τέχνης που θα εκτοξευθεί στο φεγγάρι του Δία
Γιατί παραμελούμε συγγενείς και φίλους για τους νέους συντρόφους μας; Ίσως φταίνε… οι ορμόνες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση