,

Ενεργοποιήστε την εσωτερική σας ενέργεια

Στα τριάντα πέντε χρόνια της, η Dr. Sue Morter ήταν ήδη μια επιτυχημένη νέα γυναίκα, καταξιωμένη θεραπεύτρια και οικονομικά ανεξάρτητη. Ωστόσο, οι καθημερινές ημικρανίες

Ενεργοποιήστε την εσωτερική σας ενέργεια

Στα τριάντα πέντε χρόνια της, η Dr. Sue Morter ήταν ήδη μια επιτυχημένη νέα γυναίκα, καταξιωμένη θεραπεύτρια και οικονομικά ανεξάρτητη. Ωστόσο, οι καθημερινές ημικρανίες της, το αίσθημα εξάντλησης και η έλλειψη χαράς και πληρότητας που την ταλαιπωρούσαν, την έκαναν συχνά να αναρωτιέται: «Έτσι θα είναι η ζωή μου;»

Ευτυχώς για εκείνη, η ζωή της δεν έμελλε να είναι έτσι! Καθώς διαλογιζόταν -κάποια στιγμή – μαζί με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους, ένιωσε ξαφνικά ότι ήταν ένα με τα πάντα και βλέποντας την απεραντοσύνη γύρω της, συνειδητοποίησε ότι αυτή η απεραντοσύνη ήταν αυτή η ίδια! Μετά από αυτή τη βιωματική εμπειρία που της άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στο μυαλό και στο σώμα, η Dr. Morter δεν θα ήταν ποτέ ξανά όπως πριν.

Advertisment

Καθώς θυμόταν το πώς ένιωθε κατά τη διάρκεια της εμπειρίας της και θέλοντας να ξαναγυρίσει σε εκείνη την εσωτερική κατάσταση που βίωσε, κατά την οποία ήταν επικεντρωμένη στον πυρήνα της, προσπάθησε να δημιουργήσει ξανά, με κάθε λεπτομέρεια, το σκηνικό της εμπειρίας εκείνης και να παρατηρήσει τι θα της αποκαλυπτόταν καθώς θα το έκανε.

Η προσπάθειά της, την οδήγησε στο να δημιουργήσει τους «Κωδικούς Ενέργειας», η εφαρμογή των οποίων, μπορεί να μας οδηγήσει βήμα-βήμα, στο να συναντήσουμε την πραγματική μας φύση, που δεν είναι άλλη από μια πολύ πιο ευτυχισμένη και επιτυχημένη εκδοχή του εαυτού μας και να ζούμε διαρκώς, ως αυτή η εκδοχή.

Το βιβλίο «Ξεκλειδώστε την Ενέργεια» που κρατάτε στα χέρια σας και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, παρουσιάζει τους «Κωδικούς Ενέργειας» που ανακάλυψε η Dr. Sue Morter, μας διδάσκει πώς να τους χρησιμοποιούμε αλλά και τι θα συμβεί, καθώς θα αρχίσουμε να τους χρησιμοποιούμε. Στο Πρώτο Μέρος, «Νέα Αντίληψη: H Κβαντική Αντιστροφή» θα βάλουμε τα θεμέλια ώστε να πάψουμε να ζούμε με τους περιορισμούς που μας θέτει ο φοβισμένος, μικρός εαυτό μας και θα αρχίσουμε να ζούμε σύμφωνα με τον ολοκληρωμένο και δημιουργικό εαυτό μας που δεν έχει όρια.

Advertisment

Ενεργοποιήστε την εσωτερική σας ενέργεια

Φωτο κβαντική αντιστροφή

Εδώ, θα μάθουμε ακόμη, πώς να κατανοούμε τον εαυτό μας και τους άλλους ώστε, να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε, χρησιμοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητές μας. Στο Δεύτερο Μέρος, «Νέος Τρόπος Ύπαρξης: Το Πρόγραμμα των Κωδικών Ενέργειας», θα γνωρίσουμε τους Επτά Κωδικούς Ενέργειας, η εφαρμογή των οποίων, ενεργοποιεί μέσα μας όλα εκείνα που θα μας επιτρέψουν να ζούμε σαν τον «Εκφραστικό μας Εαυτό».

Η χρήση των Επτά Κωδικών Ενέργειας θα μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε τις ανισορροπίες μας, να αφυπνίσουμε το εσωτερικό μας μεγαλείο και να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη χαρά και πληρότητα. Στο Τρίτο Μέρος, «Νέος Τρόπος Ζωής: Η Ενοποίηση της Ζωής», θα μάθουμε πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε τους Κωδικούς Ενέργειας στην καθημερινότητά μας και πώς αυτός ο νέος τρόπος ζωής, θα διαμορφώσει την ύπαρξή μας αλλά και το αποτύπωμά μας στον κόσμο που ζούμε.

Το βιβλίο της Dr. Sue Morter «Ξεκλειδώστε την Ενέργεια» στηρίζεται στην επιστήμη της κβαντικής φυσικής, της νευροβιολογίας και της βιοενεργειακής θεραπείας, ωστόσο, έχει απλοποιηθεί προκειμένου να γίνει ένα εύχρηστο εργαλείο στα χέρια του αναγνώστη, στο δρόμο του προς τη μεταμόρφωση του εαυτού και της ζωής του.

Το πρόγραμμα των Κωδικών Ενέργειας έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να απαλλαγούν από χρόνιους πόνους, ασθένειες, άγχος και κατάθλιψη, αφυπνίζοντας την εσωτερική τους δημιουργικότητα και δύναμη. Όπως λέει και η ίδια η Dr. Sue Morter: «Όπως άλλαξαν τη δική μου ζωή και τη ζωή χιλιάδων άλλων ανθρώπων, ξέρω με βεβαιότητα ότι θα αλλάξουν και τη δική σας».

Το βιβλίο της Sue Morter με τίτλο «Ξεκλειδώστε την Ενέργεια» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και μπορείτε να το βρείτε εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση