, ,

Επισκέπτες σε ξενοδοχείο μπορούν να διαλέξουν για συντροφιά αδέσποτους σκύλους και να τους υιοθετήσουν

Το ταξίδι και η διαμονή στα ξενοδοχεία μπορεί να γίνει μια μοναχική διαδικασία, ειδικά αν κάποιος χρειάζεται να το κάνει για επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί

Επισκέπτες σε ξενοδοχείο μπορούν να διαλέξουν για συντροφιά αδέσποτους σκύλους και να τους υιοθετήσουν

Το ταξίδι και η διαμονή στα ξενοδοχεία μπορεί να γίνει μια μοναχική διαδικασία, ειδικά αν κάποιος χρειάζεται να το κάνει για επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί να γίνει τόσο μοναχικό και βαρετό που καμία ασχολία να μην μπορεί να γεμίσει το κενό. Αλλά ένα ξενοδοχείο στο Μισισιπί βρήκε τον τέλειο τρόπο να ζεστάνει τις καρδιές των επισκεπτών.

Οι Home2 Suites λειτουργούν ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Fostering Hope (ελπίδα μέσω της υιοθεσίας). Το πρόγραμμα τρέχει από τον Οκτώβρη του 2018, φέρνει σκύλους από ένα καταφύγιο ζώων (Humane Society of South Mississippi) στην αίθουσα αναμονή του ξενοδοχείου και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους στο δωμάτιο τα αξιολάτρευτα κατοικίδια όσο μένουν στις εγκαταστάσεις. Επιπλέον, αν οι επισκέπτες τα πάνε καλά με τη συντροφιά τους, μπορούν να τα υιοθετήσουν φεύγοντας.

Advertisment

Με αυτό τον τρόπο, οι σκύλοι λαμβάνουν την φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν και αυξάνονται οι πιθανότητες οι άνθρωποι να τα προσέξουν και έτσι να βρουν τη νέα τους οικογένεια. Επίσης, γίνεται αποσυμφόρηση του καταφυγίου το οποίο κάθε χρόνο φροντίζει 8.000 νέους σκύλους.

Το έξυπνο πρόγραμμα ήταν ιδέα της Teresa Johnston, υπεύθυνης πωλήσεων του ξενοδοχείου. «Είμαστε ξενοδοχεία μακράς διαμονής. Έχουμε πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι εργάζονται σε μεγάλες βιομηχανίες και εταιρείες. Έβλεπα ότι ένιωθαν μόνοι, και ήθελα να γεμίσω το κενό αυτό και ταυτόχρονα να βοηθήσω τα αδέσποτα», δήλωσε στο Bored Panda.

Advertisment

Επισκέπτες σε ξενοδοχείο μπορούν να διαλέξουν για συντροφιά αδέσποτους σκύλους και να τους υιοθετήσουν

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι είναι πολλοί εκείνοι που τον τελευταίο καιρό επιλέγουν να έρθουν στο ξενοδοχείο λόγω αυτού του προγράμματος. Αν οι επισκέπτες επιθυμούν να πάρουν μαζί τους έναν σκύλο από το πρόγραμμα, χρειάζεται να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση με τα στοιχεία τους και να πληρώσουν ένα μικρό ποσό για την επίσημη υιοθεσία. Το καταφύγιο και το ξενοδοχείο είναι αρκετά ανοιχτοί στους ανθρώπους, αλλά διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν μια υιοθεσία.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 34 επισκέπτες έχουν πάρει σπίτι μαζί τους ένα αδέσποτο σκυλάκι. Η υπεύθυνη του προγράμματος κλείνει λέγοντας πως αυτό αποτελεί ένα κίνητρο για να ακολουθήσουν κι άλλοι αυτή την ιδέα και να δώσουν μια ευκαιρία σε όλα τα αδέσποτα σκυλάκια να υιοθετηθούν.

Επισκέπτες σε ξενοδοχείο μπορούν να διαλέξουν για συντροφιά αδέσποτους σκύλους και να τους υιοθετήσουν Επισκέπτες σε ξενοδοχείο μπορούν να διαλέξουν για συντροφιά αδέσποτους σκύλους και να τους υιοθετήσουν

[toggle title="Πηγές"]

www.boredpanda.com/hotel-guests-foster-dogs-adoption/

[/toggle]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

5 ανησυχητικές συμπεριφορές που μπορεί να έχει το κουτάβι σας και θα πρέπει να τις προσέξετε
Η θεραπευτική δύναμη της σχέσης μας με τα ζώα
Tiktoker έσωσε σκύλο που τον βρήκε στη θάλασσα στα ανοιχτά της Πάρου!
Μπορούν οι σκύλοι να “μυρίσουν” το PTSD; Ερευνητές απαντούν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση