,

Θέλω – Πιστεύω – Μπορώ: Τα τρία κλειδιά της Ζωής: Δωρεάν Online συζήτηση

Οι εκδόσεις Διόπτρα, η Εναλλακτική Δράση και το Believe in You σας προσκαλούν σε μια διαδραστική συζήτηση-σεμινάριο, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της

Οι εκδόσεις Διόπτρα, η Εναλλακτική Δράση και το Believe in You σας προσκαλούν σε μια διαδραστική συζήτηση-σεμινάριο, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Εύης Ξυραφά με τίτλο “Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής”.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις 23 Σεπτεμβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα και έχει ως θέμα τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής που κάνουν καλύτερη τη ζωή μας. Δεξιότητες που είναι απαραίτητες σε όλους μας, προσωπικά και επαγγελματικά, που οι περισσότεροι δεν είχαμε την ευκαιρία να διδαχθούμε στην πορεία της ζωής μας.

Advertisment

Η συγγραφέας Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια και ο Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής, θα συζητήσουν live τα εργαλεία που μπορούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή μας.

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί μέσω Zoom την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρες 19.00-21.00.

[button color=”black” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://enallaktikiagenda.gr/event/thelo-pistevo-boro-ta-tria-kleidia-tis-zois-dorean-kai-online/”]Εγγραφείτε εδώ[/button]

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν
Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση