,

Το Υπέρτατο Μυστικό: Το τελευταίο βιβλίο της Rhonda Byrne κυκλοφόρησε | Κερδίστε ένα αντίτυπο

Δεκατέσσερα χρόνια μετά «Το Μυστικό» συνεχίζεται… «Το Υπέρτατο Μυστικό» (The Greatest Secret) κυκλοφόρησε πρόσφατα σε παγκόσμια πρώτη έκδοση και ταυτόχρονα στην ελληνική γλώσσα από

Δεκατέσσερα χρόνια μετά «Το Μυστικό» συνεχίζεται… «Το Υπέρτατο Μυστικό» (The Greatest Secret) κυκλοφόρησε πρόσφατα σε παγκόσμια πρώτη έκδοση και ταυτόχρονα στην ελληνική γλώσσα από τις Εκδόσεις Πεδίο. Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Το νέο, πολυαναμενόμενο και πιο σημαντικό έως σήμερα έργο της συγγραφέως του παγκόσμιου εκδοτικού φαινομένου του 2006, «Το Μυστικό», το οποίο μεταφράστηκε σε περισσότερες από 50 γλώσσες και ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Advertisment

Η πολυτάλαντη Rhonda Byrne επιστρέφει με «Το Υπέρτατο Μυστικό» (The Greatest Secret) και με μια πανίσχυρη πρόσκληση, έως και πρόκληση, για να ανακαλύψουμε την αλήθεια και την παντοτινή ευτυχία.

Παρακολουθήστε τον χαιρετισμό και το αποκλειστικό μήνυμα της Rhonda Byrne για τον κοινό της στην Ελλάδα, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου “Το Υπέρτατο Μυστικό” από τις Εκδόσεις Πεδίο. Του βιβλίου που όπως η ίδια λέει είναι το σημαντικότερο που έχει γράψει έως σήμερα.

Advertisment

Ένα βιβλίο που μας αποκαλύπτει αλήθειες μοναδικές για την ανθρώπινη φύση και το σύμπαν που την αγκαλιάζει. Ένα βιβλίο γεμάτο απλά καθημερινά μαθήματα, ανεκτίμητη βοήθεια για κάθε έναν από εμάς, μια έκδοση που μας προσφέρει απλόχερα άμεσες και εύκολες πρακτικές, ικανές να εξαλείψουν κάθε φόβο, αγωνία, αβεβαιότητα και πόνο. Ένα εμβληματικό ανάγνωσμα που αποτυπώνει γλαφυρά τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρώπινης φύσης και μας φωτίζει τον δρόμο για μια βαθιά ευτυχισμένη, ευλογημένη ζωή.

Αν «Το Μυστικό» κατάφερε να εμπνεύσει και να αλλάξει τη ζωή μας, «Το Υπέρτατο Μυστικό» θα μας μεταφέρει πέρα από τον υλικό κόσμο, στο σύμπαν της πνευματικότητας και της σοφίας όπου τα πάντα είναι πιθανά. «Το Υπέρτατο Μυστικό», το βιβλίο που περίμεναν για χρόνια εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, είναι επιτέλους εδώ, σε μια στιγμή που το χρειαζόμαστε ίσως περισσότερο από ποτέ.

Κερδίστε ένα αντίτυπο

Συμπληρώστε απλά τα στοιχεία σας παρακάτω. Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν ένα αντίτυπο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου!

Νικητές είναι οι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ
Μαρια Λεκου
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΛΤΣΙΔΑ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Νέα Πέραμος Καβάλας: Νεαρό δελφίνι κάνει βόλτες στα ρηχά! (βίντεο)
Το μυστήριο της Κρήτης: Αστρονομικό όργανο ή λατρευτικός χώρος 4.000 χρόνων;
Εσείς «κρατάτε σκορ»; Η καθημερινή συμπεριφορά που υπονομεύει τις σχέσεις μας
Κινηματογράφος: Άνοιξε ξανά τις πόρτες του το ιστορικό σινεμά «Αίγλη» στο Ζάππειο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση