, , ,

9χρονο αγόρι έγραψε στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του να δώσει το δώρο του σε ένα άλλο παιδί που πενθεί φέτος

Οι γονείς του μικρού αγοριού, Jason και Sandi Boyer, ετών 41 και οι δύο, ανακάλυψαν ότι ο Hudson είχε γράψει ένα γράμμα στον Άγιο

9χρονο αγόρι έγραψε στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του να δώσει το δώρο του σε ένα παιδί που πενθεί

Οι γονείς του μικρού αγοριού, Jason και Sandi Boyer, ετών 41 και οι δύο, ανακάλυψαν ότι ο Hudson είχε γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του να δώσει τελικά το δικό του δώρο, ένα hoverboard (ένα σύγχρονο πατίνι), σε ένα παιδί που πενθεί και τυχαία ήθελε το ίδιο ακριβώς δώρο.

Οι γονείς του θέλησαν αυτά τα Χριστούγεννα να βοηθήσουν μια άλλη οικογένεια… ένα μικρό αγόρι που το φροντίζει πλέον μόνο η γιαγιά του. Το αγόρι αυτό, που είχε μόλις χάσει τον παππού του από καρκίνο, είχε γράψει το hoverboard στην κορυφή της λίστας με τα δώρα που ευχόταν να λάβει φέτος από τον Άγιο Βασίλη – όπως ακριβώς και ο γιος τους Hudson.

Advertisment

Όταν, λοιπόν, ο μικρός Hudson το έμαθε, αποφάσισε να γράψει και ο ίδιος ένα γράμμα ζητώντας προσωπικά αυτή τη χάρη. Του έγραψε: «Δίνω το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου σε ένα μικρό παιδί που ζει μόνο με τους παππούδες του και θέλει και εκείνο ένα hoverboard. Μπορείς να με βοηθήσεις με αυτό;»

Η οικογένεια Boyer τώρα θα διασφαλίσει ότι και τα δύο αγόρια θα λάβουν ένα hoverboard από τον Άγιο Βασίλη φέτος. Ο μπαμπάς της οικογένειας δήλωσε: «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να σκεφτούμε κάποιον από κάποιο οργανισμό που χρειάζεται βοήθεια και φυσικά εστιάζουμε στα παιδιά. Φέτος βρήκαμε τον οργανισμό Barry L. Joyce Cancer Fund στο Madison.

«Ήρθαμε σε επικοινωνία με το παιδί που δεν έχει γονείς και το φρόντιζαν οι παππούδες του, αλλά πρόσφατα έχασε τον παππού του από καρκίνο. Τώρα έχει μόνο τη γιαγιά του που τον φροντίζει και τα αδέρφια του, οπότε ξέραμε ότι θα είχαν οικονομική στενότητα και ότι αυτή η γιορτινή περίοδος θα ήταν πολύ δύσκολη γι’ αυτούς, ειδικά με τα κόστη της ιατρικής φροντίδας».

Advertisment

«Εξηγήσαμε την ιστορία στο γιο μας και τους ζητήσαμε αν θα ήταν πρόθυμος να δώσει το hoverboard του σε αυτό το μικρό αγόρι. Εκείνος αμέσως είπε ναι, κάτι που μας εξέπληξε, επειδή σε αυτή την ηλικία δεν πιστεύαμε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο!»

Η μητέρα του πρόσθεσε ότι μετά από αυτή τη συζήτηση πίστευε ότι ο γιος της θα ξεχνούσε ό,τι ειπώθηκε, αλλά έκανε μεγάλο λάθος. Ο Hudson το επεξεργάστηκε και αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του Άγιου Βασίλη. Ο μπαμπάς του, Jason, δημοσίευσε τη φωτογραφία του γράμματος στη σελίδα του στο Facebook στις 8 Δεκέμβρη.

I often question if we are doing a good job teaching Hudson about compassion and empathy and then he shows us that he is really starting to understand the importance of caring for others. #proudmamaandpapa

Δημοσιεύτηκε από Sandi Boyer στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Πηγή:

www.real-fix.com/cute/nine-year-old-wrote-to-santa-asking-him-to-give-away-his-hoverboard-to-a-grieving-child-who-wanted-the-same-gift

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Masterclass EN.ATZ. (1200 x 628 px)
Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση