, , ,

30 λεπτά αεριόβιας άσκησης στο σπίτι που ενισχύουν την καύση θερμίδων (Βίντεο)

Σας προτείνουμε ένα έντονο πρόγραμμα 30 λεπτών για το σπίτι που δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό.

30 λεπτά αεριόβιας άσκησης στο σπίτι που ενισχύουν την καύση θερμίδων (Βίντεο)

Θέλουμε να πάμε στο γυμναστήριο, αλλά το καθημερινό μας πρόγραμμα αποδεικνύεται πολύ βαρύ και φτάνοντας σπίτι, δεν έχουμε πια τα ψυχικά αποθέματα για να ετοιμαστούμε. Αντί να κάτσουμε στον καναπέ και να φάμε, μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε την γυμναστική σπίτι μας. Μπορούμε να δοκιμάσουμε πιλάτες ή γιόγκα, αλλά αν θέλουμε να ενισχύσουμε την καύση θερμίδων, χρειάζεται να κάνουμε έντονη αερόβια άσκηση.

Οι αεροβικές κινήσεις υψηλής έντασης πιέζουν το σώμα και τους μυς να αντιδράσουν άμεσα και γρήγορα και μάλιστα απαιτούν τη βοήθεια του συνόλου του σώματός μας. Επίσης, αυτό το είδος γυμναστικής χρησιμοποιεί την αναπνοή και τον καρδιακό ρυθμό ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει το σώμα στην ένταση των ασκήσεων. Γι’ αυτό και αποδεικνύεται ιδιαιτέρως βοηθητική στην καύση λίπους και θερμίδων.

Advertisment

Όμως, η αεροβική άσκηση έχει και άλλα οφέλη. Αν για παράδειγμα ψάχνετε έναν τρόπο να βελτιώσετε τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και άλλων εκτελεστικών λειτουργιών, υπάρχει μια απλή δραστηριότητα που μπορείτε να δοκιμάσετε: την αεροβική άσκηση.

Τα οφέλη της αεροβικής είναι πολλά, αλλά εδώ σας προτείνουμε ένα έντονο πρόγραμμα 30 λεπτών για το σπίτι που δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό. Χρειάζεται απλά να φορέσετε τα αθλητικά σας ρούχα, όπως θα κάνατε και για να πάτε στο γυμναστήριο και ένα χαλάκι γιόγκα.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πόνος στη μέση: Απαλλαχθείτε με τη νο1 άσκηση που διατείνει τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει
Pilates Reformer: Τι να προσέξετε για να μην τραυματιστείτε
«Καίμε» θερμίδες και λίπος: Οι αλλαγές στο περπάτημα για να τα καταφέρουμε
Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει κανείς pilates;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση