,

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς | Σημαντικές κοινωνικές δράσεις στο Μετρό Συντάγματος

Μεγάλη κοινωνική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, διοργανώνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς | Σημαντικές κοινωνικές δράσεις στο Μετρό Συντάγματος

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία φιλοξενεί σήμερα μια διασκεδαστική εκδήλωση στο ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς. Θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Κρατήστε το χέρι σας στην καρδιά σας και ακούστε! Το ΕΚΕ θέλει να ενταχθούν όλοι στο έργο τους.

Θέλουν να μας διδάξουν για τις καρδιές μας και πώς να τις κρατάμε υγιείς. Θέλουν επίσης να γνωρίζουμε τα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την καρδιά μας.

Advertisment

Μπορούμε να μιλήσουμε με καρδιολόγους, που ονομάζονται Καρδιολόγοι, εάν έχουμε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την υγεία της καρδιάς μας. Οι Γιατροί θα τους πουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την υγεία της καρδιάς τους. Θα ελέγξουν για να δουν πόσο πιθανό είναι να έχουν καρδιακά προβλήματα και μπορεί να κάνουν μερικές απλές εξετάσεις.

Στο κοινό θα δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και έγγραφα σχετικά με τις καρδιακές προσβολές, τα πράγματα που μπορούν να κάνουν πιο πιθανά καρδιακά προβλήματα, πώς να μετρήσετε σωστά την αρτηριακή πίεση, πώς να διαπιστώσετε εάν κάποιος έχει ένα συγκεκριμένο είδος καρδιακού προβλήματος και πώς να τρώει υγιεινά.

Με πληροφορίες από www.enlefko.fm

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Kαρκίνος: Η βιταμίνη που αλλάζει το μικροβίωμα και προστατεύει από τη νόσο | Έλληνας ερευνητής αποκαλύπτει
IFS: Ανακαλύπτοντας τον δρόμο προς την ανεξάντλητη πηγή της αγάπης μέσα μας - τον αληθινό μας Εαυτό.
Δέρμα: Το σύμπτωμα που «προδίδει» ότι το έντερο νοσεί
Η Θεωρία Εσωτερικών Οικογενειακών Συστημάτων (IFS) και ο Εσωτερικός Κριτής: Κατανοήστε και Συμφιλιωθείτε με τον Εσωτερικό Σας Κριτή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση