,

Life Project: Tο σημαντικότερο event αυτογνωσίας στις 18 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών

Το μεγαλύτερο event αυτογνωσίας, έρχεται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Life Project: Tο σημαντικότερο event αυτογνωσίας στις 18 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών

Το μεγαλύτερο event αυτογνωσίας, που πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φόρα, έρχεται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών. Κορυφαίοι επιστήμονες, συγγραφείς, επιχειρηματίες, ψυχολόγοι και άλλα σπουδαία μυαλά, θα προσεγγίσουν και θα φωτίσουν τα πιο σημαντικά θέματα του project που λέγεται ζωή.

Life Project: Tο σημαντικότερο event αυτογνωσίας στις 18 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών

Advertisment

Σε αυτή την προκλητική και συναρπαστική περιπέτεια που αποκαλούμε «ταξίδι της ζωής» το Life Project έρχεται για να δημιουργήσει μια σειρά από events που θα προσφέρουν γνώση, και έμπνευση για μια ζωή γεμάτη νόημα.

Το θέμα του φετινού πρώτου Life Project είναι CONNECTED και θα προσπαθήσει να φωτίσει, από κάθε πλευρά, τον σημαντικότερο παράγοντα που επηρεάζει την ευτυχία και τη ζωή μας: Τις σχέσεις. Τις σχέσεις που μας καθορίζουν, μας κατευθύνουν και μας διαμορφώνουν. Ηγεσία, συντροφικότητα, διαχείριση στρες, γονεϊκότητα, πνευματικότητα, ψυχοθεραπεία, mindfulness, υγεία και σύνδεση, αυτές είναι μερικές από τις θεματικές στις οποίες θα εστιάσουν οι ομιλητές.

Μια μοναδική ημέρα με 15+ ομιλητές, ανάμεσα τους οι: Δημήτρης Καραγιάννης, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, Ελένη Καραγιάννη, Ψυχίατρος, Θεόφιλος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του kariera.gr, Απόστολος Κουμαρινός, Ιδρυτής theSpeakers, Public Speaking Champion, Μυρτώ Λεγάκη, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Mindfulness, Ιδρύτρια του One Breath Mindfulness Center, Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος, Κοινωνική Ερευνήτρια MindSearch, Συγγραφέας, Στέφανος Ξενάκης, Συγγραφέας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Life Explorer, Βίκυ Φλέσσα, Δημοσιογράφος, Γιώργος Χρούσος, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Advertisment

9 ώρες πολύτιμης ενδοσκόπησης, γεμάτες ομιλίες, συζητήσεις και workshops θα μας βοηθήσουν να δουλέψουμε πάνω στο κορυφαίο project της ζωής μας: Τον ίδιο μας τον εαυτό.

Διάθεση εισιτήριων στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: lifeproject.gr
Life Project: 18.11.2023, Ωδείο Αθηνών 11.00 – 20.00
#LifeProjectGR

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το Πάσχα ως ένα εξελικτικό πέρασμα σε αλλαγές με διεύρυνση αγάπης
Η θλιβερή ιστορία της βρεφοδόχου που υπήρχε στο κέντρο της Αθήνας
Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση