,

Η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων που αφήνει αδέσποτα ζώα να κοιμούνται μέσα παρέχοντάς τους καταφύγιο

Η επιχείρηση αυτή έχει κερδίσει την εκτίμηση και τα θετικά σχόλια για τη φιλοζωική της στάση.

Η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων που αφήνει αδέσποτα ζώα να κοιμούνται μέσα παρέχοντάς τους καταφύγιο

Η επιχείρηση αυτή έχει κερδίσει την εκτίμηση και τα θετικά σχόλια των ζωόφιλων και διαφόρων οργανώσεων για τη φιλοζωική της στάση, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Ένα πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσής της σε αυτόν τον τομέα ήταν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok από τον χρήστη Sessile the dog, το οποίο έγινε γρήγορα δημοφιλές για τους σωστούς λόγους.

Στο βίντεο, φαίνονται τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα με λαμπιόνια σε ένα μεγάλο κατάστημα στην Πειραιώς, που φαίνεται να προσφέρει δείγματα για πιθανούς αγοραστές. Αντί για την παραδοσιακή φάτνη, κάτω από τα δέντρα υπάρχει μια χνουδωτή κουβέρτα όπου δύο αδέσποτα σκυλάκια απολαμβάνουν έναν ήσυχο ύπνο. Το κατάστημα, αντί να απαγορεύει τέτοιες συμπεριφορές, φαίνεται να τις ενθαρρύνει, παρέχοντας στα σκυλιά ένα ζεστό και ασφαλές καταφύγιο για όσο χρόνο επιθυμούν. Επιπλέον, όταν δεν κοιμούνται, τα σκυλιά είναι ελεύθερα να περιηγούνται σε όλο το κατάστημα.

Advertisment

@sessile_the_dog #leroymerlin #σκυλος #dog #φοργιου #φοργιουπειτζ #stray ♬ Rockin’ Around The Christmas Tree – Brenda Lee

Εκτός από τις εσωτερικές τους εγκαταστάσεις, το κατάστημα Leroy Merlin στην Πειραιώς, έχει επίσης δημιουργήσει ένα φιλόξενο εξωτερικό περιβάλλον για τα αδέσποτα. Έχουν τοποθετηθεί ξύλινα σπιτάκια για τα σκυλιά, ενώ οι υπεύθυνοι του καταστήματος φροντίζουν να παρέχουν συνεχώς τροφή και νερό. Το γεγονός ότι τα δύο αδέσποτα έχουν στειρωθεί και έχουν τσιπαριστεί αποδεικνύει την υπευθυνότητα και τη φροντίδα που δείχνει η επιχείρηση προς τα ζώα.

Photo: Αδέσποτοι εθελοντές Ρέντη-Μοσχάτου και όμορων Δήμων

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν πάρετε τον σκύλο σας στην παραλία
Είναι καλό να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας σε μικρή ηλικία; Έρευνα απαντά
Πώς θα ταξιδέψετε με το κατοικίδιό σας με πλοίο | Αναλυτικά ο οδηγός
Τελικά τα ημίαιμα σκυλιά είναι περισσότερο υγιή από τα καθαρόαιμα; Πρόσφατη έρευνα δίνει απαντήσεις

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση