,

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24ωρης Διαδρομής: Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Έλληνας αθλητής Φώτης Ζησιμόπουλος

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24ωρης Διαδρομής που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊπέι. Ο 41χρονος Έλληνας δρομέας της ΓΕ Αγρινίου διένυσε

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24ωρης Διαδρομής: Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Έλληνας αθλητής Φώτης Ζησιμόπουλος

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24ωρης Διαδρομής που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊπέι. Ο 41χρονος Έλληνας δρομέας της ΓΕ Αγρινίου διένυσε εντυπωσιακά 292 χιλιόμετρα, διατηρώντας σταθερή παρουσία στις θέσεις που οδηγούν σε μετάλλιο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αυτή η επίδοση τον κατατάσσει ως τον δεύτερο Έλληνα που κερδίζει μετάλλιο σε αυτήν τη διοργάνωση, μετά τον Γιάννη Κούρο. Πριν από δύο μήνες, ο Ζησιμόπουλος είχε επίσης κατακτήσει την πρώτη θέση στο Σπάρταθλον, ενώ εκπαιδεύεται από τον Δημήτρη Κασίμη.

Advertisment

Στην ίδια διοργάνωση, ο Αλεξάντρ Σορόκιν από τη Λιθουανία διατήρησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, καλύπτοντας 301,8 χιλιόμετρα σε 24 ώρες. Οι τρεις πρώτοι στην ανδρική κατηγορία ήταν ο Αλεκσάντρ Σορόκιν, ο Φώτης Ζησιμόπουλος και ο Αντρίι Τκάτσουκ από την Ουκρανία με 284 χιλιόμετρα.

Στις γυναίκες, η Νακάτα Μίχο από την Ιαπωνία διένυσε 270 χιλιόμετρα και τερμάτισε πέμπτη στη γενική κατηγορία, ενώ ήταν η πρώτη στις γυναίκες.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν
Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση